bjap, mene zanima otkud ti leukociti, moji nalazi urinokulture su isto sterilni, a u analizi svaki put leukociti... pijem vise tekucine smanje se.. i onda opet... i prije sam imala upale mjehura, ali nikad povisene leukocite.
nadam se da ces na taj uzv ici kod nekog drugog dr., da napokon saznas tocne info. tako je meni bilo na pocetku s terminom, 3 doktora, 3 termina... smijesno.
vjerujem da ce sve biti ok!!! nemoj se puno zivcirati!
secer ti je dobar, jedi normalno, dorucak, rucak, vecera.. obicni kruh zamjeni razenim, ne pretjeruj s tjesteninom..izbaci samo slatko! meduobrok koja vocka i to je to. zaboravi na saharin i gluposti, to je 10x nezdravije od secera! ako ti fali nesto slatko, napravi si vocni desert i prelij ga s malo meda! meni je to super, npr.banane s medom i komadicima oraha,
pila sam prenatal Centravit sa omegom... mislim da cu opet njih kupiti.
Drage mame i one koje će to tek postati :)
Ovo mi je prva trudnoća i sada smo u 7tjednu. Prije dva dana su počele mučnine ali bez povracanja (mislim da bi mi bilo lakse da povracam ali neide). Nemogu nista jesti osim voća, sve mi se gadi..Imate li kakav savjet što jesti osim tosta i krekera jer mi se i to gadi.a gladnaaaaaaaaaaaa sam :(
Bjap drago mi je da ti je secer ok ma ja mislim i da je sa bebom sve super ni oni sve neznaju,upravu su cure pocni jest normalno,a i za kilazu nebrini,na onoj slici si prekrasna trudnica i nemas jako veliki trbuh,a bas ako mozes da se umiris idi po jos jedno misljenje samo to je sve privatno i neznam koliko kosta.Cure moje ja se jos nisam navikla na onaj glupavi banana jastuk koliko sam se nocas namjestala i sve od muke me trbuh zabolio jutros sam se digla sa velikom mucninom i ne popustaju tako da danas jedva hodam,o hvala dragom Bogu i ja sutra idem konacno vidjet svoje malo zlato ali tek poslijepodne uf.
antonio, sretno sutra!!! zelim ti da napokon saznas da imas curicu!!!
ja sam jucer cijeli dan imala mucnine, a pogotovo navecer. vec me dugo nije tako drzalo.a nisam povracala za divno cudo. danas je bolje.
sto se tice privatnog pregleda kod gin., cijena je 500kn, vjerujem da je kod svih slicno, mozda od 400-500. na grupnim kupovinama se moze naci za 250, ali cini mi se da je to samo u zg.
Beag mi smo izgleda osudene cjelu trudnocu imat te glupave mucnine,kako ti sa spavanjem ja vise neznam sta cu radit sama sa sobom
,ljuta sam i bjesna radi toga pa mi svee smeta ujutro kad se dignem treba mi dva sata dok dodem k sebi imam osjecaj ko da me kamion pregazio
,.Ma ja nikad nisam bila kod privatnika za sebe ali da imam kakvu ozbiljnu situaciju sigurno bi isla i na kraj svjeta, za djecu idem kad mi daju neki duzi termin obavezno idem,npr.proslo ljeto mi je mali trebao ic na ultrzvuk srca i trebali smo cekat godinu dana red ali ja nisam htjela cekat i isla sam privatno jer je to nase zdravstvo jadno da jadnije nemoze bit.Eh da Bajp htjela sam ti rec prije na dan nego sam rodila malog Antonia su mi na ultrzvuku rekli da mali ima 4 i 400 a drugi dan kad sam ga rodila mali je jedva imao 2770 tako da njihove mjere nisu pouzdane i nevjerujem bas puno.
Ma znam da nisu pouzdane te mjere, nek malo mišem klikne bliže ili dalje već je krivi rezultat. na ultrazvuku mi ne bude moj doktor već idemo u bolnicu pa kak koji bude. Ovaj koji mi je sad mjerio je po meni jako dobar, čak je ivikao na jednu trudnicu prije mene da počne jesti jer se beba ne razvija. meni rekao da je sve ok, ali eto mom doktoru se nisu svidjele mjere.
Beag, još uvijek ne mogu smisliti ništa raženo, diže mi se želudac. Papat ću pomalo, izbaciti slatko koliko mogu. Ako treba uzimat ću 10 obroka dnevno, ali pomalo da ne budem gladna. I poslolit, povegetit i pouljit koliko hoću
Antonio, još nekih tjedan dana i trebala bi se naviknut na banana jastuk. Sad bi ga sigurno bacila kroz prozor. Mene su u početku leđa jako bolila od njega, a sad mi je fino!!!
BandB, žao mi je, morat ćeš si tražit šta ti odgovara od hrane, probaj sa rižom, pire krumpirom...ali u principu meni nije ništa odgovaralo i bila sam gladna. Povraćala jesam, ali to ne znači da mi je bilo manje muka. Možda ti brzo prođe JA sam trudna 31 tjedan i već 8 dana nisam povraćala, MOŽDA JE GOTOVO!!!!!!!!!!
Hvala Vam punooooo Evo za sada uspjevam smiriti zeludac samo sa narančom i toplom juhicom, ali cim prođe sat vremena od zadnjeg obroka krene opet Ma jesti cu ja narance i juhu svih 9 mjeseci ako treba samo da sve bude u redu
...zbilja ne znam, sta bi vam rekla s tim mucnnama, osim da izdrite i sretno!
..mene pak u zadnjih par dana pocela hvatati takva glad svako malo, da ako nesto ne pojedem odmah sad, umrijet cu! po cijele dane nesto nesto zvacem, vise ne znam ni sta bi jela, i nista mi nije fino...a pojela bi i nogu od stola da mi netko da! uzas!
Ja sam jučer povratila šta god sam u usta stavila. Jos me uhvatila užasna glavobolja u neko doba noći. Mislila sam jucer cak da je viroza, al šipak. Evo maloprije opet povraćanje, a nemam sta ni povrakad sam samo štapice jela. Sad sam uvalila bananu
pa šta bude. ne zelim da bebica bude gladna, a ne mogu se prisilit pojest ista drugo.
Sortiraj odgovore
Najstariji