Marija normalno ti je to za 21.tj, jos malo pa ce ti se svaki dan javljati sve cesce i cesce.. Nekad ces moliti da se malo smiri.. ;) meni je do unazad par dana bila najaktivnija navecer, a sad je pocela izvoditi vratolomije i tokom dana.. ;)
Bjap ja se ponosim mojim trbuščićem, jos pogotovo kad cujem da mi je kao mali, ono nisam se puno zdebljala, al ne volim da mi ga dira netko tko mi nije blizak, pogotovo bez pitanja.. Za mene je to osobna stvar.. Narasle su mi i grudi u trudnoci, hoce li se danas sutra pojaviti netko tko ce ih htjeti pomaziti jer su tako lijepe, velike, okrugle..? Mislim da ne, prema tome dalje od mene..
Antonio stvarno si se naradila, svaka ti cast.. Ja sam jutros bila kod doktora, kaze da je to u redu nalaz, ne moram piti brusnicu (jupiiii) dovoljno je da pijem dosta tekućine.. E i nabavila sam caj od lista breze, ne znam dal da ga pocnem piti vec sada ili da pričekam jos malo..
Ček, list breze je za poticanje otvaranja? A ma, možda još malo pričekaj dok ne uđeš u 8.mj. Drago mi je da je sve ok s nalazima
Ma kužim ja vas za trbuh, sam kažem da za divno čudo meni ne smeta, iako se uvijek tog sjetim da mnogima smeta kad ga neko dira i čekam da mi zasmeta. Jedino što ne volim kad su ledene ruke onoga tko ga dira. Smrznem se na to!!! Ali moj trbuh dira moj muž, i nekada mama, kuma i sestrična. Valda mi je zato prihvatljivo.
Ne bjap, list breze je dobar za oticanje, tj sluzi za izlucivanje tekućine iz tijela, tako da nam nogice ne dodju ko balvani.. ;) i preporučuje se u trudnoci.. Nemam jos problema s oticanjem, nadam se da necu ni imati al osjecam se sigurnije sad kad sam uzela caj.. Pa ne škodi probati..
Aha, joj, sori, list maline je za otvaranje!! Čula sma da je sok od bazge dobar za izlučivanje tekućine iz itjela, ali ga se količinski ne smije puno. Dobra info, hvala!
Cure, nema na čemu, zato i jesmo tu, da pomognemo jedna drugoj.. :) kažu da djeluje, ja ću pričekati još koji dan neka malo još zatopli i onda ću pomalo ujutro šalicu dnevno, pa da vidimo djeluje li.. Ne kažu bzvz bolje spriječiti nego liječiti.. :P
jao, cure dok vas čitam bude mi super drago što ja nemam nikakvih frka sa povraćanjem i mučninama..meni su mučnine trajale prvih 2-3 mjeseca, ali ne toliko intenzivno kao kod vas...baš mi vas žao...
pa da, o tom ti pricam! ljudi si previse dopustaju! ja svoju rodjenu sestru nisam nikad dirala o trbuhu kad je bila trudna, nije mi to palo na pamet....a ne znam! zapravo me najvise zivcira sto se automatski podrazumjeva da te se moze dirati i da ces ti biti odusevljenja time, samo zato sto si trudna....uzas! bas me to razljuti!
no dobro, necemo vise o toj temi da te ne izludim/o
Sortiraj odgovore
Najstariji