Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolate
    06. Travanj 2014. 18:58

Strpi se još malo. Oko 25 tjedna to postaje sve jače i jače.. Tako je i moj upočetku, dok on dođe, stavi ruku gotovo.. A sad su ti pokreti već duži, udarci se ponavljaju jedan za drugim, tako da ćete stvarno uživati.. Ja sam čak uspjela snimiti moj trbuh kako se miče.. 

bjap
    06. Travanj 2014. 21:52

Bravo, dobra ideja - snimiti!!  Meni je isto bilo krivo kad muž stavi ruku a beba se smiri, iako je prve udarce jasno osjetio!!! 

DarijaZ
    06. Travanj 2014. 23:10

...ja sam mislila da R neće ništa osjetiti jer je to još sve relativno blago, a javljanja i udarci su poceli tek pocetkom ovom tjedna, taman kad sam ušla u 18. tjedan. Ali mi je zapravo bas super što se javi bas kad on stavi ruku na trbuh i nešto mu priča

DarijaZ
    06. Travanj 2014. 23:31

cure drage da vas pitam :)
    mislim, nije ovo neka tegoba, ali mene istavlja iz živaca!
    dali vama smeta kad vas ljudi diraju po trbuhu? pod to ne mislim na muža, djecu, mamu ili vama bliske osobe, nego tako random osobe koje rijetko vidite ili tek upoznate...
    ja sam luda od toga vise, pa meni se trbuščić tek poceo nazirati, ali me uredno svi hvataju za trbuh...sad sam već pocela ljudima govoriti kad ih sretnem da me ne diraju jer to ne volim...ono, ne dirajte me bez pitanja! mislim, nitko me ništa ni ne pita nego me odmah uhvati za trbuh
    nekad si sve mislim da cu sljedecu osobu koja je toliko slobodna da misli da me moze dirati po trbuhu, i ja dirati njega/ nju  po trbuhu pa bas da vidim reakciju !

DarijaZ
    07. Travanj 2014. 09:40

...ruke lete ka mom trbuhu jos od prvog dana kad sam saznala da sam trudna, sto od bliskih ljudi sto od meni totalnih poznanika ili stranaca....stvarno me to smeta! ali najvise me zivcira cinjenica sto se svi cudom cude kako im ja nedam da me diraju po trbuhu, jer to je kao sreća i to se tako radi! kaaj?? pa nisam ja Buddha pa ces imati sretan i ispunjen zivot ako mi protrljas trbuh?!
    uglavnom, sad mi je lakše jer sam vec mislila da sam luda i bilo mi neugodno....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.