Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    05. Travanj 2014. 19:16

Da  tam sam vadila urin i bio je dobar nista,ma to je da izludis,da ako su ti nadeni leukociti u urinokulturi rjec je o upali,ali glupo je to da cekas te nalaze toliko a kad dodes da ti kazu za te nalaze poljubis vrata jer gospoda odlaze non stop na godisnji i ja sam otisla da mi u petak ocitaju nalaze pa sam poljubila vrata i tako da moram i ja cekati ponedjeljak,a brusnica joj ne spominji cim se sjetim zeludac mi se digne ja je nisam pila nego samo vodu.

chocolate
    05. Travanj 2014. 19:27

Da su bar otišli na godišnji bilo bi mi lakše, našla bi bar sestru a ovako nikoga.. Ma baš to, čekaš nalaze pa onda čekaš doktora, i samo sebi stvaras nervozu, zabrinut si.. Ma lako je njima.. Idem u ponedjeljak pa ću ga pitati da mi napravi i briseve za svaki slučaj i još ću vidjeti ako mi već sad može otvoriti porodiljni da se opet ne vraćam kod njega, nego da i to sredim pa sam mirna.. Ja ne mogu samu vodu piti, možda mogu čašu dvije al mi ne ide.. a izdržat ću još sutra na brusnici, nadam se samo da mi neće dati neki antibiotik..

bjap
    05. Travanj 2014. 19:52

Meni su u urinu nađeni leukociti, eritrociti i puno bakterija. Ništ strašno, ali eto ponavlja se opet. Brusnicu još nisam počela, i ovako me želudac od gladi boli, a i ne znam jel ju smijem s obzirom na to da je slatka (samo se izvlačim  )

Chocolate, sve će bit ok, ne vjerujem da će ti dat antibiotik, osim ak nemaš E.Coli ili nešta tak. Meni to nema smisla, popijješ antibiotik, riješiš bakteriju koja se opet vrati za koji dan jer si trudan i sve se lijepi na tebe, i još gljivice pokupiš 

chocolate
    05. Travanj 2014. 20:41

Nemam ništa bakterija, samo mi na nalazu pišu ti prokleti leukociti..  Najviše se zbog gljivica nadam da neću morat uzimati antibiotik, još bi mi samo one falile.. ufff..  Ja brusnicu pijem bez šećera, samo ju onako skuham i stavim par kapi limuna. Sa šećerom mi je nekako odvratna, bljutava..

antonio
    06. Travanj 2014. 02:25

Potpisujem za brusnicu uzas je,cure moje ja sam jucer cjeli dan u mucninama uzas jedan a evo opet ne spavam muko moja

chocolate
    06. Travanj 2014. 09:42

Moja se brusnica upravo kuha za danas, nadam se da ce od sutra biti dovoljna samo sto vise bilo koje tekućine.. Imam i ja jucer cijeli dan mučninu i mislim da je od brusnice  
    Sinoc sam se 4 puta dizala na wc, toliko o mom spavanju, jutros se osjecam ko da je bager prešao preko mene, a kako sam se tek gladna probudila..

antonio
    06. Travanj 2014. 12:00

Chocolate tako sam i ja nocas sigurno 5 puta isla na vc mokrit trbuh me boli dole i kicma ,a o brusnici joj svaka cast ako mozes pit meni samo miris radi muku a nedaj boze da popijem,a ja se svako jutro budim slomljena,i vjeruj znam kako ti je.

chocolate
    06. Travanj 2014. 12:12

Grozno nam je, samo sto se namjestim imam osjecaj da moram opet u wc, ne pomažu mi ni jastuci ni nista. A iskreno ne znam ni ja kako je uspjevam piti, stavila sam neki film u glavi da ce mi pomoci pa vjerojatno zato mogu. Al evo sad mi je mama rekla da je i caj od koprive dobar za upale mokracnih puteva, nisam jos cula za to, ali njega mi je bar lakse popiti nego brusnicu..

antonio
    06. Travanj 2014. 14:01

Ma ja neznam zasto sad brane uvin caj jer ja sam ga pila u prve dve trudnoce a sad to boze da se nesmije a zasto nemam pojma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.