Pozdrav svima,jel imate iskustva s putovanjem u trudnoci,da ne otvaram novu temu pa samo nakratko da vas pitam....trudnoca mi je sasvim ok,bez ikakvih problema,u 30. tjednu sam trudnoce,jel postoji ikakva mogucnost da se sto zakomplicira radi nekakvog putovanja ili slicno jer stvarno nisam osjetila ovih 30. tjedana jedino me malo leđa nekad uhvate,a ovo ostalo je sve ok.Puno hvala unaprijed!
Pozdrav sancist! Ja bih isto trebala na jedno malo duže putovanje krajem travnja, i planiram sad na pregledu liječnicu pitati za to... Ni ja nisam imala nekih većih problema, ali svejedno nekako nisam mirna pa da odem na svoju ruku. Mislim da neće biti zapreka za to, kao ni kod tebe vjerojatno, ali ono - opet je bolje pitati. Negdje sam čitala da si trudnica u slučaju putovanja mora osigurati češća stajanja (u slučaju putovanja autom); dovoljno tekućine...
Krešimir 19.08.2014. <3
u ponedjeljak mi je pregled pa cu je detaljno ispitati o svemu,nadam se da nece biti nekih zapreka,također nebi voljela putovati na svoju ruku pa da nesto nedaj Boze pođe po zlu.
Bajp pa sta ti je rekao doktor da ti je povisen da moras na djetu,.Beag i mene skoro svaki dan boli trbuh dole vise mjehur a o trticnoj zdjelici i da ne pricam neki put se osjecam kao baba od sto godina uf meni.Evo ja bila u petak ujutro izvadit tu krv dva puta su me boli kako sam bila nataste jos mi i doslo slabo tlak katastrofa i jos kad su me htjeli posjest na ona kolica ja poludila jer nisam ja invalid
,U jedan sam otisla do ginekologa kako je popodne pa skoro poljubila vrata jer doktor je na godisnjem samo sestra je bila tamo,tako da nije mi nista znala rec za nalaze osim onaj nalaz sto sam vadila urin za urinokulturu dosao je dobar cist i sterilan a isti taj dan sam vadila urin kod sestre nasla mi je krv,tako da mi nije nista jasno u razmaku od 20 min sam vadila na dva mjesta urin i na jednom ima krvi a na drugom uredan sterilan i cist bez ikakvih tragova sad meni vise nista nije jasno
,sestra mi je rekla da nista na svoju ruku ne uzimam do ponedjeljka pa da ce onda zamjenski doktor mi rec sta cu dalje tako da sam i dalje bez mojih vitamina
.Joj cure moje sad po novom ovdje sve trudnice od 20 tj idu radit taj OGG,joj pa to je da poludis toga nije bilo prije.
Meni nije jasno zašto ti ne daju da piješ vitamine? Meni doktor nije zabranio prije vađenja krvne slike. A svakom je drugačije. Ništa, kad budeš znala za OGTT izbaci ugljikohidrate koji dan prije, slatko pogotovo. meni je doktor rekao da ne jedem slatko damo dan prije. Jučer me zezao da šta ga nisma slušala. Tako je, na dijeti sam od danas. Pa ovo dijetetu nije dosta za pojest, a kamoli ženi i to trudnoj i to Slavonki. Još sam išla spremat i usisavat kuću jer nisam 2 tjedna zbog bolova u trbuhu, i preslaba sam sve skupa.
Čuj, otkud ti krv u urinu? Hm, možd it je baš za taj urin pukla neka žilica ili nešto slično, ili su jedni dobro analizirali a drugi ne. meni je urin katarstrofa, moram raditi ABG urina, ali od pretrage do pretrage će proći 10 dana jer nemam auto prije četvrtka. U četvrtak nosim urin, vadim krv za GUK i HbA1 cnatašte, onda se vratim 15km kući, za 3h upoet u grad vadit krv pa odmah iza toga na ultrazvuk. Opet kući. I onda još jednom ili dva puta tako popodne vadit krv. Kući idem da mirujem jer sestrična kad je to radila puno je hodala u pauzama po gradu pa su joj rekli da je zato porasto šećer.
Neznam sta bi mislila za taj urin jer stvarno u 7 i pol sam vadila prvi put pokazalo krv u 7 i 50 isla opet vadit urin i cekla sam taj nalaz 10 dana i pokazalo se sterilan cist bez ikakvih tragova a u meduvremenu niti sam sta pila ni nista,ma nista vise ne razumijem,nedaju mi pit vitamine neznam zasto to mi nisu radili u zadnje dvije trudnoce,i tako da sam uzasno slaba nemam snage nizasto,.Meni se cini da cemo ja i ti prije opet doc do redovne kontrole nego sto rjesimo sve nalaze.Asta ti je sa urinom.
Bajp ja sam sa tom djetom bila svaki dan gladna jedva sam cekala da me porode samo da zavrsim sa tom mukom mozes jos zamislit bolnicka hrana,u ponedjeljak cu znat nalaze i pitat sta mogu nastavit pit.A isto tako znat cu i za secer nadam se samo da mi nece bit velik jer sam se pazila,a slatko ne mogu ni smislit a kamoli jest.
Sortiraj odgovore
Najstariji