Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    28. Siječanj 2015. 17:52

ja jedino imam problem s apetitom...znači, vola bi pojela...sve šta se nađe pred menom bilo slano bilo slatko ja bi smazala...užas, uopće se ne mogu kontrolirat...a o sisama da ne pričam...narasle za dva broja a i inace imam velike 

Lollypop
    28. Siječanj 2015. 19:46

pikica

ja jedino imam problem s apetitom…znači, vola bi pojela…sve šta se nađe pred menom bilo slano bilo slatko ja bi smazala…užas, uopće se ne mogu kontrolirat…a o sisama da ne pričam…narasle za dva broja a i inace imam velike 

I meni...a inace su mi i vise nego solidne. Vec mi se cini da imam neke strije po njima i pocele su mi se zile vidjeti a tek sam 14tj!! Onom mom oci ispadaju kad ih mazem kremom, samo dotrci i bulji u njih sa nekim blazenim izrazom na licu   Neka rastu, samo me strah sto ce bit kad se ispusu. Suhe sljive 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• wookie
    28. Siječanj 2015. 17:58

Ja nisam bas za slatko, nisam ni prije bila.. al zato kobasice i sl.stvari ne mogu dugo trajat u mojoj blizini.. uzalud im ono "trajna kobasica, salama"..😂😂 nis to nije trajno uz mene..imam isti problem sa sisama.. kao da germu jedem..☺ a isto sam imala solidne prije trudnoce.. mislim dragi je odusevljen, al ako to nastavi ovako bujati, na kraju trudnoce mu nece trebat deka, moci ce se pokrit mojom sisom..ali jednom, ne sa obje jer bi mu onda moglo biti prevruce... hahaha 😁

Bublica123
    28. Siječanj 2015. 18:13

wookie

Ja nisam bas za slatko, nisam ni prije bila.. al zato kobasice i sl.stvari ne mogu dugo trajat u mojoj blizini.. uzalud im ono "trajna kobasica, salama"..😂😂 nis to nije trajno uz mene..imam isti problem sa sisama.. kao da germu jedem..☺ a isto sam imala solidne prije trudnoce.. mislim dragi je odusevljen, al ako to nastavi ovako bujati, na kraju trudnoce mu nece trebat deka, moci ce se pokrit mojom sisom..ali jednom, ne sa obje jer bi mu onda moglo biti prevruce… hahaha 😁

hahahahahaha...moj muž je jako mršav a ko na koncetratu ...izgledat ćemo ko iz neke komedije...nama je termin 27.06 i rekao nam je doktor da je dečko tad smo bili u 16tt...tako da sam malo uzela s rezervom...no nije me spriječilo da već sad nakupujem hrpu muške robice...hahahahaah

Kety

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI