ja jedino imam problem s apetitom...znači, vola bi pojela...sve šta se nađe pred menom bilo slano bilo slatko ja bi smazala...užas, uopće se ne mogu kontrolirat...a o sisama da ne pričam...narasle za dva broja a i inace imam velike
ja jedino imam problem s apetitom…znači, vola bi pojela…sve šta se nađe pred menom bilo slano bilo slatko ja bi smazala…užas, uopće se ne mogu kontrolirat…a o sisama da ne pričam…narasle za dva broja a i inace imam velike
I meni...a inace su mi i vise nego solidne. Vec mi se cini da imam neke strije po njima i pocele su mi se zile vidjeti a tek sam 14tj!! Onom mom oci ispadaju kad ih mazem kremom, samo dotrci i bulji u njih sa nekim blazenim izrazom na licu Neka rastu, samo me strah sto ce bit kad se ispusu. Suhe sljive
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Ja nisam bas za slatko, nisam ni prije bila.. al zato kobasice i sl.stvari ne mogu dugo trajat u mojoj blizini.. uzalud im ono "trajna kobasica, salama"..😂😂 nis to nije trajno uz mene..imam isti problem sa sisama.. kao da germu jedem..☺ a isto sam imala solidne prije trudnoce.. mislim dragi je odusevljen, al ako to nastavi ovako bujati, na kraju trudnoce mu nece trebat deka, moci ce se pokrit mojom sisom..ali jednom, ne sa obje jer bi mu onda moglo biti prevruce... hahaha 😁
Ja nisam bas za slatko, nisam ni prije bila.. al zato kobasice i sl.stvari ne mogu dugo trajat u mojoj blizini.. uzalud im ono "trajna kobasica, salama"..😂😂 nis to nije trajno uz mene..imam isti problem sa sisama.. kao da germu jedem..☺ a isto sam imala solidne prije trudnoce.. mislim dragi je odusevljen, al ako to nastavi ovako bujati, na kraju trudnoce mu nece trebat deka, moci ce se pokrit mojom sisom..ali jednom, ne sa obje jer bi mu onda moglo biti prevruce… hahaha 😁
hahahahahaha...moj muž je jako mršav a ko na koncetratu ...izgledat ćemo ko iz neke komedije...nama je termin 27.06 i rekao nam je doktor da je dečko tad smo bili u 16tt...tako da sam malo uzela s rezervom...no nije me spriječilo da već sad nakupujem hrpu muške robice...hahahahaah

Kety
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji