Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • wookie
    28. Siječanj 2015. 19:51

Svaki put ti radi uzv? Nazalost, velika je razlika izmedju privatnih i socijalnih..inzistirat cu na vise uzv-a.na pregled idem 1xmjesecno…ali slazem se s tobom da je premalo..

Kety

Mary36
    28. Siječanj 2015. 19:57

Ja sam kod socijalne i jako sam zadovoljna. Isto mi radi uzv svaka 4 tjedna, tako da mislim da je to od doktora do doktora. Moja si stvarno uzme vremena i kod nje sam svaki put skoro oko pola sata, posluša i odgovori na sva moja pitanja bez da me požuruje. Zadovoljnija sam nego sa svojom bivšom privatnom ginekologicom.

Sara9
    28. Siječanj 2015. 21:00

Ajme cure moje, mene je danas ukočilo jako! Malo sam više čistila i spremala po kući nego inače, jer već dugo nisam bila cijeli dan doma.. I bolile su me noge i leđa, al ništa strašno, dok nisam sjela na kauč. Tu sam zaspala, i čim sam se probudila naravno morala wc, kažem mužu nek mi pomogne dignit se i on me podigne, a mene strašna bol prođe skroz nisko, nisko u leđima.. i proširi se na noge i stomak i sve. Baš sam se prepala da nisu neki trudovi il nešto, i zvala mamu da dođe, ona me polegla i ne boli me dok ležim, valjda sam se samo malo previše umorila..

Bljubica
    28. Siječanj 2015. 21:04

preforsirala si se  znam, dogodilo mi se.. još su mi uz to i stopala natekla do neprepoznatljivosti. samo lezi, odmori, noge na povišeno i proć će 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.