ajme mare oko za gubitak pamćenja mi je skroz poznato...danas sam se 3 puta vracala kod sestre, po doznake, pa da ju nesto pitam, pa za naručit mamu...sve zaboravljam
Bok curke.. evo mene usla u 11.tj. danas.. pocela me prat neka depra.. ne znam sta mi je..inace nisam depresivna.. mislim imam ponekad los dan,;ali stvarno rijetko... ne znam sta mi je danas..bas sam nekako tuzna i place mi se.. umorna sam i iscrpljena.. ne vidi mi.se trbuh jos..i to me danas bacilo u bed...😑😑
Kety
ja jedino imam problem s apetitom...znači, vola bi pojela...sve šta se nađe pred menom bilo slano bilo slatko ja bi smazala...užas, uopće se ne mogu kontrolirat...a o sisama da ne pričam...narasle za dva broja a i inace imam velike
Ja nisam bas za slatko, nisam ni prije bila.. al zato kobasice i sl.stvari ne mogu dugo trajat u mojoj blizini.. uzalud im ono "trajna kobasica, salama"..😂😂 nis to nije trajno uz mene..imam isti problem sa sisama.. kao da germu jedem..☺ a isto sam imala solidne prije trudnoce.. mislim dragi je odusevljen, al ako to nastavi ovako bujati, na kraju trudnoce mu nece trebat deka, moci ce se pokrit mojom sisom..ali jednom, ne sa obje jer bi mu onda moglo biti prevruce... hahaha 😁
Kety
Sortiraj odgovore
Najstariji