Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    27. Lipanj 2014. 19:43

I ti si u pon na pregledu ajde baš me zanima što će ti reći,držim vam fige vi ste ipak prije mene ;-)

Tejuska♡
    27. Lipanj 2014. 22:01

Lilly

I ti si u pon na pregledu ajde baš me zanima što će ti reći,držim vam fige vi ste ipak prije mene ;-)

Aa tko ce ga znati mozda i tvoja bebica odluci izaci prije ;)) i tebi sretno na pregledu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    28. Lipanj 2014. 13:48

Cure, sto je dobro za zatvor i zgaravicu?

Tejuska♡
    28. Lipanj 2014. 14:09

Nalah

Cure, sto je dobro za zatvor i zgaravicu?

Magnezij sumeci 375 ,, donat mg ..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    29. Lipanj 2014. 11:33

e curke mene vec nekih 5 dana muci stolica... imam ju i po tri puta dnevno i dosta je mekana (nije proljev)... mislila sam da je prolazna faza,al sad me vec brine... trebam li brinuti?? ima li koja slicno iskustvo??

antonio
    29. Lipanj 2014. 11:54

Tina0208

e curke mene vec nekih 5 dana muci stolica… imam ju i po tri puta dnevno i dosta je mekana (nije proljev)… mislila sam da je prolazna faza,al sad me vec brine… trebam li brinuti?? ima li koja slicno iskustvo??

Priprema se draga moja i ja imam jos od proslog tjedna meku stolicu

mmama2
    29. Lipanj 2014. 12:42

Tina0208

e curke mene vec nekih 5 dana muci stolica… imam ju i po tri puta dnevno i dosta je mekana (nije proljev)… mislila sam da je prolazna faza,al sad me vec brine… trebam li brinuti?? ima li koja slicno iskustvo??

prirodno čišćenje, možda izbjegneš klizmu, tako meni bilo(nisam ju izbjegla ali trebala sam) kad je teermin

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    29. Lipanj 2014. 13:22

Tina0208

I meni je tako vec 3 dana mislila sam da je od kolicine lubenica koju pojedem tako mekana i uredna stolica?? Dobro nisam jedina 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    29. Lipanj 2014. 13:03

Meni poceli grcevi u nogama...Tocnije, uhvati me grc u listu tokom noci jednom do 2 puta, pa ja to nesto masiram i prodje, ali me onda dobar dio dana boli list na nozi...pijem magnezij od pocetka trudnoce, ima li jos kaj ? Da drzim noge na povisenom? 

Tejuska♡
    29. Lipanj 2014. 13:23

DarijaZ

Meni poceli grcevi u nogama…Tocnije, uhvati me grc u listu tokom noci jednom do 2 puta, pa ja to nesto masiram i prodje, ali me onda dobar dio dana boli list na nozi…pijem magnezij od pocetka trudnoce, ima li jos kaj ? Da drzim noge na povisenom? 

Kazu i da je dobro sol smanjit u hrani? Tako sam cula jer mene jos nijednom nije grc uhvatio..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI