He he ima ih dosta sad na pocetku 7 mj a mi smo tek na kraju he he.Ti si 26 a ja 28 a mozemo a i nadam se prije jupiiiiiiiiiii
Ma da, ajde valjda će nam se javiti, ja znam za tebe i tinu ostalo nisam u toku znam da se nas tri pratimo bit će to zanimljivo ;-)
hm...zanimljive teme ste mi pokrenule vi dvije...znaci ipak ste me i vi svrstale medu vas...hehe...
mozda rodim i prije vas obje...
Laura 21.08.2014 :-*
vjerujte i ja se jedva okrecem... a sad jos i moram cim vise lezat na lijevom boku...a ne mogu vise...sve mi drveno...
mene vec cijela desna strana boli od lezanja na lijevom boku, po noci me probudi tupa bol u cijelom tom desnom podrucju.. ni ne naspavam se kako treba.. ali sta mogu, isto mi je receno forsirati lijevi bok pa nemam bas nekog izbora..
hej cure, evo bila ja na pregledu danas!
ukratko, sve super i sve 5 udebljala sam se 3 kg(!!), to mi puno, najvise do sad..i ginicka se cudila ali kao secer mi bio ok, pa onda u redu a i kaze da je to vjerojatno nakuplanje vode i tak slicno....ja reko ok! bebolino je okrenut na glavicu ( bio je i na zadnjem pregledu, jeeej, ne moram se brinut oko toga!) i tezak oko 1600 g, sve je u najboljem redu...a i ono sto je meni najbitnije, nema vise srcane aritmije uopce!!! tako da sve super!
u jutro smo R i ja bili u Zaboku u bolnici...kak su tam svi divniii tak su svi opusteni i dragi i mili...pokazali su nam sobe di su bebice i mame, tak je sve lijepo i opusteno..tako da je odluka pala, ja odoh rodit u Zabok!
Iskrica, jesi bila na pregledu??
DarijaZ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..................... JESAM TI JA REKLA...... hehe...ako ce tecaj odlucivat rodit ces u zaboku...hihi
bas mi je dragooooooooooooo.......
jesu vam i radaonu pokazali???
Darljaz bas mi je drago da je sve ok i da je odluka pala za bolnicu gdje su svi ljubazni.
Lilice uvjerena sam da ce sve bit ok,a za lezanje na ljevom boku vjerujem da te boli sve
.
Tina ma naravno da sam te ubrojala medu nas pa ti si samo 3-4 dana razlika od mene sve supac
Lili samo neka nama bebane dodu necemo se zaliti da ne cekaju kraj termina mogu oni nama doc i prije
jooj da...cim prije jer sam vec jako nervozna i svaki dan mi je dug ko godina...hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji