Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    26. Lipanj 2014. 17:21

Meni isto je to koma kad se trebam okrenuti na drugu stranu, pa još ako se mali u tome trenu okreće ili udara stvarno nimalo ugodno. Zato ja navijam da bar malo požuri prije termina nemora baš toliko čekati haha :-) Nego ima li tko sada termin početkom 7mj da navijamo ;-)

antonio
    26. Lipanj 2014. 17:23

Neznam ali idem sad vidjet he he

Lilly6
    26. Lipanj 2014. 17:27

Ufff nismo valjda mi prve na redu hahaha nije mi baš svejedno :-)

antonio
    26. Lipanj 2014. 18:18

He he ima ih dosta sad na pocetku 7 mj  a mi smo tek na kraju he he.Ti si 26 a ja 28 a mozemo a i nadam se prije jupiiiiiiiiiii

Lilly6
    26. Lipanj 2014. 18:47

Ma da, ajde valjda će nam se javiti, ja znam za tebe i tinu ostalo nisam u toku znam da se nas tri pratimo  bit će to zanimljivo ;-)

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 19:00

hm...zanimljive teme ste mi pokrenule vi dvije...znaci ipak ste me i vi svrstale medu vas...hehe...
    mozda rodim i prije vas obje...

Lilly6
    26. Lipanj 2014. 19:15

Tina0208

hm…zanimljive teme ste mi pokrenule vi dvije…znaci ipak ste me i vi svrstale medu vas…hehe…
    mozda rodim i prije vas obje…

Tina nas dvi vibramo da dodju što prije da se možemo naspavati hahaha, ma dobro ajde ako ne naspavati bar okrenuti normalno sa boka na bok ;-) Meni ovo jako brzo prolazi pa i da bude na sam termin mislim da će mi u sekundi ovih par tjedana proći.

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 19:18

vjerujte i ja se jedva okrecem... a sad jos i moram cim vise lezat na lijevom boku...a ne mogu vise...sve mi drveno...

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    26. Lipanj 2014. 19:21

mene vec cijela desna strana boli od lezanja na lijevom boku, po noci me probudi tupa bol u cijelom tom desnom podrucju.. ni ne naspavam se kako treba.. ali sta mogu, isto mi je receno forsirati lijevi bok pa nemam bas nekog izbora..

DarijaZ
    26. Lipanj 2014. 19:45

hej cure, evo bila ja na pregledu danas!
    ukratko, sve super i sve 5 udebljala sam se 3 kg(!!), to mi puno, najvise do sad..i  ginicka se cudila ali kao secer mi bio ok, pa onda u redu a i kaze da je to vjerojatno nakuplanje vode i tak slicno....ja reko ok! bebolino je okrenut na glavicu ( bio je i na zadnjem pregledu, jeeej, ne moram se brinut oko toga!) i tezak oko 1600 g, sve je u najboljem redu...a i ono sto je meni najbitnije, nema vise srcane aritmije uopce!!! tako da sve super!

u jutro smo R i ja bili u Zaboku u bolnici...kak su tam svi divniii tak su svi opusteni i dragi i mili...pokazali su nam sobe di su bebice i mame, tak je sve lijepo i opusteno..tako da je odluka pala, ja odoh rodit u Zabok!

Iskrica, jesi bila na pregledu??

mmama2
    27. Lipanj 2014. 09:12

DarijaZ

hej cure, evo bila ja na pregledu danas!
    ukratko, sve super i sve 5 udebljala sam se 3 kg(!!), to mi puno, najvise do sad..i  ginicka se cudila ali kao secer mi bio ok, pa onda u redu a i kaze da je to vjerojatno nakuplanje vode i tak slicno….ja reko ok! bebolino je okrenut na glavicu ( bio je i na zadnjem pregledu, jeeej, ne moram se brinut oko toga!) i tezak oko 1600 g, sve je u najboljem redu…a i ono sto je meni najbitnije, nema vise srcane aritmije uopce!!! tako da sve super!

u jutro smo R i ja bili u Zaboku u bolnici…kak su tam svi divniii tak su svi opusteni i dragi i mili…pokazali su nam sobe di su bebice i mame, tak je sve lijepo i opusteno..tako da je odluka pala, ja odoh rodit u Zabok! Iskrica, jesi bila na pregledu??

kaj da ti čovjek veli, sad si me totalno i skroz zainteresirala i navukla, odo ja u Zabok!! mogu samo banut jel, bez najava i sl, naravno da mogu, ne bi tako dobri nikoga odbili, baš sam si ful zainteresirana kada pričate da je stvarno tako divno

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI