Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Lipanj 2014. 09:56

Iskrica, ja sam ti jako kasno isla na ogtt, u 34 tt tek. I to mi je rekao da me salje proforme radi, jer ce me u bolnici sigurno traziti taj nalaz pa da ga imam.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    27. Lipanj 2014. 10:10

Bok cure !! Evo da vam ispricam,,jucer sam dobila trudove od 15h popodne,,mm je zvao naseg doktora u bolnicu navecer pa je rekao da se spakiramo i da odemo provjerit da li su pravi ili lazni,,bili su bolni moram priznati da sam se par puta ispovracala,ali nista sta se ne izdrzi,,u bolnici sam na ctg cekala sat vremena imali su ludnicu te se noci rodilo 30 beba ;) uglavnom pregledala me doktorica i babica,,nesto malo vise otvorena nego prije dva dana,na ctg se zabiljezavaju mali trudovi a mene boli,,nema veze kazu odi kuci probaj se naspavati ,, sutra se javi svom doktoru u bolnicu bice za koji dan ovo je jos pocetak,,dosla sam kuci uspjela odspavat bila sam umorna,,trudovi se danas smanjili ne znam sta sad bice zezaju me,,doktor kaze da secem samo da se pocnem brze otvarati jer sam prvorotka,,imam lagano neko grcenje danas vise kao menstrualno i kao da moram kakati,,vidjet cemo sta ce biti na kraju ;))
    Ali cega sam se jucer naslusala tih zena kako su vristale sva sam se najezila nikad prije uzivo to nisam cula rekla sam si od muke dobro sam samo neka me puste kuci ja ovo ne mogu slusati..vidjela sam puno malenih bebica bili su preslatki ,, i ja jedva cekam primiti u narucje svoj smotuljak 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    27. Lipanj 2014. 10:17

vidim da ima jos zainteresiranih za Zabok... Mamma od kud si ti??

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    27. Lipanj 2014. 10:33

mmama, mozda nebi bilo lose da ih nazoves i porazgovaras s tom glavnom sestrom ak si bas zainteresirana... mi smo se bili najavili za tecaj, al koliko sam skuzila bila je hrpa parova koju nisu, tako da su ocito svi dobrodosli....a i kazem, svi su toliko ljubazni da smo R i ja bili u šoku....vjerujem da je to zbog toga sto je manje rodiliste i bolnica od ovih u Zg-u, i manja fluktuacija ljudi pa oni tamo i mogu biti opusteniji...mozda sam razmazena, ali zelim da se prema meni ponasaju u redu, a ne kao prema jos jednoj kozi koja je dosla rodit..okej, znam da ja nebi bila jedina, i da imaju pun klinac posla , al malo ljudskosti im nebi skodilo...

...vremenski nam je do tamo trebalo cca pol sata - 45 min autom iz Novog Zagreba, ne znam u kojem dijelu grada zivis, mozda bi tebi trebalo manje
    kaj ja znam, mene i R-a su "dobili"...

Tina0208
    27. Lipanj 2014. 10:51

ma po novom autoputu ste za pola sata u Zaboku s kojeg god dijela grada dolazite... mi iz Zacretja dodemo za pola sata u zgb,a to je znaci jos cirka 7 km dalje..

DarijaZ
    27. Lipanj 2014. 10:53

no, pa da...tak nekak.....oko pol sata nam je trbalo, mozda mrvicu duze....jos R nije ni brzo vozio, onak bas laganini....

Tina0208
    27. Lipanj 2014. 10:57

eh eto...a sumnjam da ce nam muzevi moci vozit laganini kad nas uhvati...hehe
    i moj ce vjerojatno po ovim lokalnim cestama divljat,a ja cu se derat...al ne od trudova nego od njegove voznje... hehe

Iskrica1347
    27. Lipanj 2014. 11:07

Vidiš, vidiš.... Možda Zabok i nije tak loša ideja... Iako, moram priznati, ja sam isto prvu curku rodila u Vinogradskoj i bila sam zadovoljna, više manje mi je sve bilo ok i na porodu i poslije, a sada je navodno još bolje otkada je rooming-in i navodno te brže puste kući... A još i stolček imaju... Pa sad ne znam. Vidjet ću što mi suprug kaže. A koliko se plača tečaju u Zaboku i jel treba tečaj ako muž želi biti prisutan.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    27. Lipanj 2014. 11:11

tecaj je potpuno besplatan i muz ne treba prisustvovati tecaju kako bi bio s tobom na porodu... dakle...ni ne treba mu tecaj ali ako se odlucite savjetujem da idete na tecaj bez obzira na to jer je jako poucan i pokazu radaonu i tamo gdje su rodilje sa bebicama...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.