DarijaZ drago mi je da je s bebanom sve ok! A to kaj si dobila 3 kile nije nis, nekako sam cini mi se i ja u tom periodu imala jedan malo veci skok u kilazi, sve je to ok, draga.
Drago mi je da si zadovoljna i sa rodilistem koje si odabrala... :-)

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure pomagajte nocas sam opet cjelu noc proplakala lovili me grcevi u nogama .,Kako to rjesavate sa cim masirate noge da vam ti bolovi popuste evo do sad nisam imala tih problema.Drzala sam i noge na povisenom ali uzalud.
Cure pomagajte nocas sam opet cjelu noc proplakala lovili me grcevi u nogama.,Kako to rjesavate sa cim masirate noge da vam ti bolovi popuste evo do sad nisam imala tih problema.Drzala sam i noge na povisenom ali uzalud.
Jel pijes magnezij? On jako pomaze kod ovakvih problema.
Cure pomagajte nocas sam opet cjelu noc proplakala lovili me grcevi u nogama.,Kako to rjesavate sa cim masirate noge da vam ti bolovi popuste evo do sad nisam imala tih problema.Drzala sam i noge na povisenom ali uzalud.
i ja muku mučim s grčevima...nikako ih se nemogu riješit...probala sma sve i svašta al ništ nepomaže i sad sam odustala od svega...istrpim tu bol i samo se nadam da mi neće pokopčat nogu pa da opet šepam i to je to...jednostavno sam se pomirila s tim da mi je to bolna točka i gotovo
DarijaZ, drago mi je da je sve ok i da je s bebicom sve u redu - to je ipak najvažnije. I nije puno 3kg, tako sam i ja taman dobila prije 2 tjedna, a nas dvije smo toliko razlike... I baš mi je drago da ste se odlučili za bolnicu koja vam odgovara... I da - i ja uvijek zaspem na desnom boku. Baš se trudim okretati na lijevi, ali nekako tako ne mogu zaspati...
antonio, a da pokušaš cijelu noć držati noge na povišenom? Meni su se samo 2x do sad u trudnoći dogodili grčevi i nekako mi se čini da zna biti i od umora...
Krešimir 19.08.2014. <3
DarijaZ - baš sam napisala na Kilama - sa bebicom je sve pet. Izgleda da ipak curka dolazi. Nemaju dečki sreće sa mojom vještičjom genetikom (po ženskoj lozi samo se žene rađaju već evo 4-tu generaciju). Ali moji su svi doma happy zbog toga. Ma i ja sam - bitno da je bebica savršena i tjedan dana veća (ja sam sada 24, a beba je procijenjena na 25 tjd - ali sve i glava i noge). Srce, želudac, mozak, kičma sve je za 10. Ja sam doduše dobila još 3 kg tako da sam sada na 7+ od početne (sveukupno ustvari 9+ ak se računa da sam 2 kg bila u minusu na početku), ali tak sam i u prvoj trudnoći najviše dobila u 2-gom tromjesječju. Uglavnom dr nije baš drago, ali kad sam mu rekla da zbilja ne jedem junk-food (a stvarno je istina, možda jedem malo više pekarskih proizvoda, nego inače, ali čak ni moj omiljeni sladoled ne jedem svaki dan...) i da je i moja seka dobila sa obje curke dosta kila i imala veliki trbuh, onda je rekao da nije ipak ništa zabrinjavajuće. Ono što mene čudi što me još uvijek nije poslao na šećer. Jel ima nekoga tu da ga uopće na to nisu slali, ili se to kasnije još šalje? Ja se više nemrem sjetiti kad sam išla sa P....
DarijaZ - baš sam napisala na Kilama - sa bebicom je sve pet. Izgleda da ipak curka dolazi. Nemaju dečki sreće sa mojom vještičjom genetikom (po ženskoj lozi samo se žene rađaju već evo 4-tu generaciju). Ali moji su svi doma happy zbog toga. Ma i ja sam - bitno da je bebica savršena i tjedan dana veća (ja sam sada 24, a beba je procijenjena na 25 tjd - ali sve i glava i noge). Srce, želudac, mozak, kičma sve je za 10. Ja sam doduše dobila još 3 kg tako da sam sada na 7+ od početne (sveukupno ustvari 9+ ak se računa da sam 2 kg bila u minusu na početku), ali tak sam i u prvoj trudnoći najviše dobila u 2-gom tromjesječju. Uglavnom dr nije baš drago, ali kad sam mu rekla da zbilja ne jedem junk-food (a stvarno je istina, možda jedem malo više pekarskih proizvoda, nego inače, ali čak ni moj omiljeni sladoled ne jedem svaki dan…) i da je i moja seka dobila sa obje curke dosta kila i imala veliki trbuh, onda je rekao da nije ipak ništa zabrinjavajuće. Ono što mene čudi što me još uvijek nije poslao na šećer. Jel ima nekoga tu da ga uopće na to nisu slali, ili se to kasnije još šalje? Ja se više nemrem sjetiti kad sam išla sa P….
ja sam sa P dobivala malo kg pa me poslala na ogtt tek u nekom 30 tj čini mi se, možda koji tj kasnije, naravno sve bilo ok, nezz iskreno nikog da ga nije slala uopće, ali moguće valjda?!?

url=https://lilypie.com]
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Antonio - mene su baš noćas probudili grčevi u lijevoj nozi. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Sklona sam tome. Treba piti magnezij i drugo baš ne možeš puno. U trenu kad krenu meni paše da probam ispraviti nogu, a kasnije malo promasiram... Drži se
Pa vidiš, nisam se sjetila pitati jučer, ali idem opet a 3 tjd (tam negdje 16.7.) na "obični" pregled, pa ću pitati. Tad ću već biti 27 tjd - pa valjda će me onda poslati?!
Pa vidiš, nisam se sjetila pitati jučer, ali idem opet a 3 tjd (tam negdje 16.7.) na "obični" pregled, pa ću pitati. Tad ću već biti 27 tjd - pa valjda će me onda poslati?!
nemora značit da bude...baš sam pričala prošli vikend s frendicom koja je med.sr. u Gospiću i kaže da tamo skoro nikog nešalju na OGTT i nije joj baš jasno zašto nas tu u Zgb sve uredno šalju ako je sa bebačima sve ok...naravno ako je bebač preveliki ili žena dobije jako jako puno kila onda treba al inače kao da ne...neznam...ja sam bila u 23tt i nalazi su mi ok a do tad sam dobila 7kg i to je po mom gin bilo previše
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji