DarijaZ - baš sam napisala na Kilama - sa bebicom je sve pet. Izgleda da ipak curka dolazi. Nemaju dečki sreće sa mojom vještičjom genetikom (po ženskoj lozi samo se žene rađaju već evo 4-tu generaciju). Ali moji su svi doma happy zbog toga. Ma i ja sam - bitno da je bebica savršena i tjedan dana veća (ja sam sada 24, a beba je procijenjena na 25 tjd - ali sve i glava i noge). Srce, želudac, mozak, kičma sve je za 10. Ja sam doduše dobila još 3 kg tako da sam sada na 7+ od početne (sveukupno ustvari 9+ ak se računa da sam 2 kg bila u minusu na početku), ali tak sam i u prvoj trudnoći najviše dobila u 2-gom tromjesječju. Uglavnom dr nije baš drago, ali kad sam mu rekla da zbilja ne jedem junk-food (a stvarno je istina, možda jedem malo više pekarskih proizvoda, nego inače, ali čak ni moj omiljeni sladoled ne jedem svaki dan...) i da je i moja seka dobila sa obje curke dosta kila i imala veliki trbuh, onda je rekao da nije ipak ništa zabrinjavajuće. Ono što mene čudi što me još uvijek nije poslao na šećer. Jel ima nekoga tu da ga uopće na to nisu slali, ili se to kasnije još šalje? Ja se više nemrem sjetiti kad sam išla sa P....
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Antonio - mene su baš noćas probudili grčevi u lijevoj nozi. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Sklona sam tome. Treba piti magnezij i drugo baš ne možeš puno. U trenu kad krenu meni paše da probam ispraviti nogu, a kasnije malo promasiram... Drži se
Pa vidiš, nisam se sjetila pitati jučer, ali idem opet a 3 tjd (tam negdje 16.7.) na "obični" pregled, pa ću pitati. Tad ću već biti 27 tjd - pa valjda će me onda poslati?!
Do Zaboka je cca 50-ak km (odn. 47). Drugo nam je dijete mmama. Si ziher da bi stigla do bolnice kad krenu trudovi
A ok... jer sam u prvoj trudnoći mislim išla negdje sada između 20 i 30 tjd. A moja dr je tada bila u Rovinju, jer sam tada tamo živjela. Vidjet ću što će mi reći na slijedećem pregledu, a u konačnici i pitat ću ga. Sada me ustvari više brine to što sam uplatila 4D uzv kod lika kojem će zabraniti praksu na 5 god jer je sj porod. Ne znam da li da se pravim da to ne znam ili da tražim novce natrag? A cure kaj su tu kaj su išle kod njega su zadovoljne........
Sortiraj odgovore
Najstariji