DarijaZ sretnooo sutraa nemoj brinuti

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ajde super tea...bar jedna dobra vijest danas... samo neka bude velika...
ajde super tea…bar jedna dobra vijest danas… samo neka bude velika…
Haha treba to izaci draga hehe jucer bila u depri zbog toga a sad mi je malkice smjesno rekli su da ima 3400 u 37tt sam veliki decko

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Laura 21.08.2014 :-*
ma nemoj se previse oslanjat na to... mozda nije tolika beba kad im taj ultrazvuk varira za pola kile... mislim da cak ovdje nisam ni jednom procitala da bi neka cura rodila onako kako su bebu procijenili...sve rode manje bebe...
ma nemoj se previse oslanjat na to… mozda nije tolika beba kad im taj ultrazvuk varira za pola kile… mislim da cak ovdje nisam ni jednom procitala da bi neka cura rodila onako kako su bebu procijenili…sve rode manje bebe…
Hehe ma ja cu biti ona kontra sviju hah ja cu jos vecu od procjene hihi,,ma nek je on meni zdrav koliko god veliki ili mali bio isto i za tebe mislim i za druge curke naravno

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam rodila vecu bebu od procjene, ali opet premalu za onaj neki hrvatski prosjek! :-) Ma nek je on meni ziv i zdrav... Sad je veci od vrsnjaka :-P

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro jeno pitanje ni sama nisam pametna sta ucinit cjelu noc svako toliko imam pritisak na debelo crjevo kao grc da me ulovi na sekund pa popusti stolicu imam inace sad redovno,a kad se digem boli me stidna kost i prepone.
Antonio - možda ti je bebica "sjela" na želudac ili crijeva? Nisam imala ništa sličnoga u prvoj trudnoći pa ti nemrem reći, ali to mi je prvo palo na pamet. A stidna kost i prepone te mogu boljeti ak se bebica počela spuštati sve više kao priprema za porod.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji