Pa da. Stalno nešto sanjam. Zaspem na 15 min i sanjam. I inače sam prije puno sanjala i svako jutro znam prepričati san, ali ovo je sad postalo skroz uvrnuto.
Iskrica, da, da - baš kako si sve opisala. Samo što mene budi samo ovaj moj u trbuhu. Već se bojim i da sam i njemu poremetila san sa tim stalnim noćnim šetnjama po kući. Srećom MM ima čvrst san pa njega ne budim. Inače ne znam kako bi nas dvoje (troje).
Krešimir 19.08.2014. <3
to valjda onda normalno u trudnoći sanjat bedastoće... ja sam isto prije mogla prepričati san ali sad što sanjam ... glupostit totalne
Moj mužić se "sruši" oko 9-10 pm pred TV-om a ja onda ko zombi okolo hodam i sve ostalo reguliram (od Paulinog uspavljivanja/noćnih mora/hodanja na wc do svojih hodanja na wc/pokrivanja muža na kauču i sl.)... Ma ja relativno malo spavam i inače. Nakon cca 4 godine već sam pomalo i naviknuta. Posao mi je uredski - nije fizički težak, ali mi treba mozak dosta. Što nije baš lako ak ti se spava. ali nekako se snalazim. Sada me "štede", a kad nisam bila trudna, pila bih po 3 kave dnevno. Ne znam kak će mi biti kad se vratim 6 mj nakon poroda. Vjerojatno ću imati podočnjake do poda. Nadam se da će utjecati i na težinu tada (odn. da ću lakše otići u minus sa istom negoli nakon prve trudnoće) obzirom na cjelokupnu okupiranost tokom dana.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Uh onda ces bit u minusu sa kilama kao i ja mada bi ja voljela imat barem 65 kg a ja cim se porodim nakon 4 do 5 mj padnem na 57 jedva ma jedva doguram na 59.Ma nema veze neka su nama nas djecica super a za drugo cemo lako.Cure moje ja nestignem nista sanjati jer sam svako toliko budna.
I ja bih prije na polovici trudnoće dosta sanjala, ali baš kao što kažete nestignes ni sanjati kad jedva zaspes. Stalno prešetavanje do wc-a i stvarno nemoguće je nakon toga čvrsto zaspati, i još okretanje s boka na bok a to ide dosta teško s obzirom na trbuh i tako. Jedva čekam da rodim da se okrenem na trbuh, fali mi to.
Lily i ja jedva cekam da se porodim joj nemogu vise ajgore je to premjestanje sa boka na bok.Jupi drugi tjedan je prvi sedmi
Meni isto je to koma kad se trebam okrenuti na drugu stranu, pa još ako se mali u tome trenu okreće ili udara stvarno nimalo ugodno. Zato ja navijam da bar malo požuri prije termina nemora baš toliko čekati haha :-) Nego ima li tko sada termin početkom 7mj da navijamo ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji