...ne placa se tečaj nista...i ne treba ti cak ni potvrda od bilo kakvog tecaja da bi muz bio s tobom...super je ako imas neku potvrdu, al nije nuzno...i oni imaju stolcic
..imaju rooming in, al je sestra rekla da je prvi dan nakon poroda dozvoljeno i da se tolerira ako trazis da uzmu bebicu na par sati da dodjes k sebi nakon poroda, ali kasnije je stalno s tobom u sobi...
A ok... eto vidiš... a možda da nagovorim muža da me fura u Zabok? Jel se mogu tamo samo pojaviti na pregledima od 34-35 tjd (kao u "lokalnoj" bolnici) ili se moram neš posebno najavljivati??? Sad ste i mene zaintrigirali. Ja mislila da ste tamo negdje u blizini, pa da zato idete u Zabok.. a kad tamo i vi iz Zg-a...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
uopće nisam pametna mi smo u Vrapču prvi put išla rodit iz d sela u vinogradsku u pol 3 ujutro tako da smo stigli za 15, 20 min, e sad pošto je druga beba i ko zna kada me bude uhvatilo brine ma da stignemo u smislu da ne bude gužva na cesti ako bude preko dana, s time da imamo i P kojeg negdje moramo kod nekoga ostaviti usput ako se dragi predomisli pa odluči samnom ili kaj slično, a i meni se sviđa jako kaj nije bilo prije dvije godine da je u vinogradskoj rooming uveden i kaj se za 2 dana ide doma ako je sa bebom i mamom naravno sve ok, budem još dobro dobro razmislila o svemu tome
url=https://lilypie.com]
Tea... čini se beba će brzo biti s tobom :) joj kako lijepo ... i ja bi svoju sad odmah, a ne čekala tamo do poslje nove godine
iskrica ja mislim da bi bilo najbolje da ih to pitas... Darija je slala mail pa ti mkoze dati mail adresu i oni ce ti sve napisati sto te zanima...
Laura 21.08.2014 :-*
a kad nam je tei termin??? jel zna tko da sad ne idem raskapat po terminima...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji