Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    25. Lipanj 2014. 09:45

Ja sam danas ustala na lijevu nogu... Valjda i ova promjena vremena... I stalno sanjam neke čudne snove, hrpu ljudi u snovima, imam osjećaj da me to više umori nego odmori... Valjda će se popraviti tokom dana... 

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    25. Lipanj 2014. 09:50

Huh Marljas a ja mjenjam dans raspolozenja ocito ovo vrjeme utjece na mene a i sva se preznojavam,nadam se da mi nece bit lose kao neki dan.
    Tina gdje si nam dali se je malena okrenula.

piper
    25. Lipanj 2014. 09:52

I ja sam bas nikakva...evo vec 2sata se pokusavam natjerat da se dignem s kauca i pospremim malo po stanu...al valjda sam od ove kisurine sva usporena i mislim da bi se sad tako s gustom vratila nazad u krevet...uh

DarijaZ
    25. Lipanj 2014. 09:56

Ja se izlezavam vec sat vremena u krevetu, a sad kad cujem kak grmi vani i pada kisa, ni neda mi se ustajat...
    Vidim da je i R nesto zivcan, hoda po stanu i psuje vec pola sata, nemam pojma zakaj?!

antonio
    25. Lipanj 2014. 14:58

Tina kako je proslo jucer na pregleduuuuu

Tina0208
    25. Lipanj 2014. 15:00

evo me drage moje...hvala sto brinete... jucer sam kasno dosla doma pa vam nisam isla pisati...
    uglavnom da,malena se okrenula i glavicom je duboko u zdjelici...zato i imam toliki pritisak...
    medutim,doktor je rekao da mu je po ultrazvuku beba manja za 2 tjedna... ima 2080 samo... opet moram ponovit ultrazvuk za 2 tjedna bas kao i lilica... molim boga da sve bude u redu... jaako sam zabrinuta zbog toga i u totalnoj sam depresiji.
    odmah sam pomislila na najgore,ali je moj doktor pun optimizma i rekao mi je da ne brinem dok ne vidimo sto ce pokazat ultrazvuk za 2 tjedna... bojim se...

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    25. Lipanj 2014. 15:07

Super da se malena okrenula,ma ja vjerujem da ce bit sve bit ok,sad papaj puno voca i lezi na ljevoj strani oa ubucis malenu,.koliko si dobilla kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.