Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    26. Lipanj 2014. 20:10

DarijaZ baš mi je drago da je sve ok :-)
    A nas tri brzo ćemo i mi držati bebice u rukama . Meni bome više paše ležati na desnom nego lijevom boku, ali grozno je zbog težine kako god da ležiš.

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 20:21

jao super...bas mi je jako drago... Sestra Josipa je voditeljica odjela ginekologije i jaaako je dobra,ja se nadam da cete moci otici i na taj drugi dio tecaja jer necete pozaliti.. velim,sestra josipa je najbolja meni od svih...a i moglo bi se reci da mi je daljnji rod.. sestra je od krsne kume mojeg muza tako da smo jaako sretni kad dodemo tamo i kad ju vidimo..
    nadam se da cete stvarno moci na drugi dio...
    a tko ti je bio na ultrazvuku od doktora???

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    26. Lipanj 2014. 20:25

Danijela Balas, plava neka zenskica, sa naocalama...poznato?
    ucinila mi se skroz simpaticno...nije me puno gnjavila nekavim pitanjima, uzv je poprilicno brzo obavila, potvrdila da aritmije nema , rekla kako je sve ok i da je decko zdrav...narucila me opet za 4-5 tjedana....al tad cu taman i morat se prijavit u bolnicu tak da je to ok

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 20:34

aha...Danijela Batas... i meni je ona bila na zadnjem ultrazvuku...dobra je ona...svi su oni dobri,ja ih sve poznajem tako da me ne mozes s doktorom iznenadit..hehe
    ali zelim ti na porodu doktoricu Malinac kao i sebi...nema bolje...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    26. Lipanj 2014. 20:52

Kaj, nisi bas odusevljena, ha? 
    A mislim da je med. sestra spominjala neku doktoricu na M za sljedeci taj uzv kaj su me narucili....
    Jel se oni to tak mjenjaju il kak to funkcionira?

26. Lipanj 2014. 21:18

DarijaZ drago mi je da je s bebanom sve ok! A to kaj si dobila 3 kile nije nis, nekako sam cini mi se i ja u tom periodu imala jedan malo veci skok u kilazi, sve je to ok, draga.

Drago mi je da si zadovoljna i sa rodilistem koje si odabrala... :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

antonio
    27. Lipanj 2014. 06:32

Cure pomagajte nocas sam opet cjelu noc proplakala lovili me grcevi u nogama .,Kako to rjesavate sa cim masirate noge da vam ti bolovi popuste evo do sad nisam imala tih problema.Drzala sam i noge na povisenom ali uzalud.

MarijaŠ
    27. Lipanj 2014. 08:00

DarijaZ, drago mi je da je sve ok i da je s bebicom sve u redu - to je ipak najvažnije. I nije puno 3kg, tako sam i ja taman dobila prije 2 tjedna, a nas dvije smo toliko razlike...  I baš mi je drago da ste se odlučili za bolnicu koja vam odgovara... I da - i ja uvijek zaspem na desnom boku. Baš se trudim okretati na lijevi, ali nekako tako ne mogu zaspati... 
    antonio, a da pokušaš cijelu noć držati noge na povišenom? Meni su se samo 2x do sad u trudnoći dogodili grčevi i nekako mi se čini da zna biti i od umora...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.