DarijaZ baš mi je drago da je sve ok :-)
A nas tri brzo ćemo i mi držati bebice u rukama . Meni bome više paše ležati na desnom nego lijevom boku, ali grozno je zbog težine kako god da ležiš.
jao super...bas mi je jako drago... Sestra Josipa je voditeljica odjela ginekologije i jaaako je dobra,ja se nadam da cete moci otici i na taj drugi dio tecaja jer necete pozaliti.. velim,sestra josipa je najbolja meni od svih...a i moglo bi se reci da mi je daljnji rod.. sestra je od krsne kume mojeg muza tako da smo jaako sretni kad dodemo tamo i kad ju vidimo..
nadam se da cete stvarno moci na drugi dio...
a tko ti je bio na ultrazvuku od doktora???
Laura 21.08.2014 :-*
Danijela Balas, plava neka zenskica, sa naocalama...poznato?
ucinila mi se skroz simpaticno...nije me puno gnjavila nekavim pitanjima, uzv je poprilicno brzo obavila, potvrdila da aritmije nema , rekla kako je sve ok i da je decko zdrav...narucila me opet za 4-5 tjedana....al tad cu taman i morat se prijavit u bolnicu tak da je to ok
aha...Danijela Batas... i meni je ona bila na zadnjem ultrazvuku...dobra je ona...svi su oni dobri,ja ih sve poznajem tako da me ne mozes s doktorom iznenadit..hehe
ali zelim ti na porodu doktoricu Malinac kao i sebi...nema bolje...
Laura 21.08.2014 :-*
Kaj, nisi bas odusevljena, ha?
A mislim da je med. sestra spominjala neku doktoricu na M za sljedeci taj uzv kaj su me narucili....
Jel se oni to tak mjenjaju il kak to funkcionira?
DarijaZ drago mi je da je s bebanom sve ok! A to kaj si dobila 3 kile nije nis, nekako sam cini mi se i ja u tom periodu imala jedan malo veci skok u kilazi, sve je to ok, draga.
Drago mi je da si zadovoljna i sa rodilistem koje si odabrala... :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure pomagajte nocas sam opet cjelu noc proplakala lovili me grcevi u nogama .,Kako to rjesavate sa cim masirate noge da vam ti bolovi popuste evo do sad nisam imala tih problema.Drzala sam i noge na povisenom ali uzalud.
DarijaZ, drago mi je da je sve ok i da je s bebicom sve u redu - to je ipak najvažnije. I nije puno 3kg, tako sam i ja taman dobila prije 2 tjedna, a nas dvije smo toliko razlike... I baš mi je drago da ste se odlučili za bolnicu koja vam odgovara... I da - i ja uvijek zaspem na desnom boku. Baš se trudim okretati na lijevi, ali nekako tako ne mogu zaspati...
antonio, a da pokušaš cijelu noć držati noge na povišenom? Meni su se samo 2x do sad u trudnoći dogodili grčevi i nekako mi se čini da zna biti i od umora...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji