Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    26. Lipanj 2014. 19:49

DarijaZ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..................... JESAM TI JA REKLA...... hehe...ako ce tecaj odlucivat rodit ces u zaboku...hihi
    bas mi je dragooooooooooooo.......
    jesu vam i radaonu pokazali???

DarijaZ
    26. Lipanj 2014. 20:16

Tina0208

DarijaZ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE………………… JESAM TI JA REKLA…… hehe…ako ce tecaj odlucivat rodit ces u zaboku…hihi
    bas mi je dragooooooooooooo…….
    jesu vam i radaonu pokazali???

nisu nam pokazali radjaonu, samo odjel babinjaca...ako sam dobro pohvatala imena sestara...sestra Josipa je bolovanju, pa nje nije bilo...a ona vodi onaj prvi dio tecaja o porodjaju gdje pokazuje radjaonu i tako to....a nama je danas bila sestra Snjezana koja je pricala o dojenju,njezi bebice i mame i tak opcenitim stvarima nakon poroda...pokazali su nam onaj dio gdje su babinjace i tak...sljedeci tjedan se sestra Josipa vraca, pa nam je rekla da dodjemo onda sljedeci cetvrtak

i da! isla sam se narucit odmah za uzv jer mi je moja ginekologica savjetovala da odem na uzv u bolnicu u kojoj mislim rodit zbog one aritmije kaj se pojavljivala, i primili su me odmah......kao kaj bum cekala, nemaju sad nikog pa ajd da me odmah pregledaju kad sam vec tu
    malo smo i R i ja "prošnjofali" po bolnici, sve u svemu svidja nam se i eto...odluka je pala ,  zabok it is!

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    26. Lipanj 2014. 19:52

Darljaz bas mi je drago da je sve ok i da je odluka pala za bolnicu gdje su svi ljubazni.

Lilice uvjerena sam da ce sve bit ok,a za lezanje na ljevom boku vjerujem da te boli sve
    Tina ma naravno da sam te ubrojala medu nas pa ti si samo 3-4 dana razlika od mene sve supac

Lili samo neka nama bebane dodu necemo se zaliti da ne cekaju kraj termina mogu oni nama doc i prije

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 19:55

jooj da...cim prije jer sam vec jako nervozna i svaki dan mi je dug ko godina...hehe

Lilly6
    26. Lipanj 2014. 20:10

DarijaZ baš mi je drago da je sve ok :-)
    A nas tri brzo ćemo i mi držati bebice u rukama . Meni bome više paše ležati na desnom nego lijevom boku, ali grozno je zbog težine kako god da ležiš.

DarijaZ
    26. Lipanj 2014. 20:18

Lilly

DarijaZ baš mi je drago da je sve ok :-)
    A nas tri brzo ćemo i mi držati bebice u rukama . Meni bome više paše ležati na desnom nego lijevom boku, ali grozno je zbog težine kako god da ležiš.

thnx

inace, i meni vise pase lezati i spavati na desnom boku...koliko god se trudila biti na lijevom, uvijek nekako zavrsim na desnom, a ne mogu ni zaspati nikako drugacije nego na desnom...

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 20:21

jao super...bas mi je jako drago... Sestra Josipa je voditeljica odjela ginekologije i jaaako je dobra,ja se nadam da cete moci otici i na taj drugi dio tecaja jer necete pozaliti.. velim,sestra josipa je najbolja meni od svih...a i moglo bi se reci da mi je daljnji rod.. sestra je od krsne kume mojeg muza tako da smo jaako sretni kad dodemo tamo i kad ju vidimo..
    nadam se da cete stvarno moci na drugi dio...
    a tko ti je bio na ultrazvuku od doktora???

DarijaZ
    26. Lipanj 2014. 20:25

Danijela Balas, plava neka zenskica, sa naocalama...poznato?
    ucinila mi se skroz simpaticno...nije me puno gnjavila nekavim pitanjima, uzv je poprilicno brzo obavila, potvrdila da aritmije nema , rekla kako je sve ok i da je decko zdrav...narucila me opet za 4-5 tjedana....al tad cu taman i morat se prijavit u bolnicu tak da je to ok

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 20:34

aha...Danijela Batas... i meni je ona bila na zadnjem ultrazvuku...dobra je ona...svi su oni dobri,ja ih sve poznajem tako da me ne mozes s doktorom iznenadit..hehe
    ali zelim ti na porodu doktoricu Malinac kao i sebi...nema bolje...

DarijaZ
    26. Lipanj 2014. 20:52

Kaj, nisi bas odusevljena, ha? 
    A mislim da je med. sestra spominjala neku doktoricu na M za sljedeci taj uzv kaj su me narucili....
    Jel se oni to tak mjenjaju il kak to funkcionira?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI