ok... to me valjda čeka nakon idućeg pregleda u 12. tjednu... za sad moram tu krv riješiti, a i tog me frka... MalaMuca... moj savjet, nemoj paničariti... to bi trebali rješit antibiotici :)
Još mi je gore dok čitam po netu kaj sve može biti bebi i ne znam kaj.
I sad još s tim antibioticima a znam da nije baš dobro piti takve stvari u trudnoći. Čak ni tablete za alergiju ne koristim niti dok me glava boli da si popijem neku tabletu. I sad ti antibiotici :(
gle... i ja sam prije prvog pregleda čitala svašta nešto po internetu... uvalila si u glavu vanmaterničnu... na kraju je bilo sve ok...kao što su mi rekle cure tu po forumu tako ću i ja tebi -... nemoj čitati po internetu..samo ćeš si paranoju bespotrebnu nabiti, a to ti nije potrebno ... antibiotike ti je dao doktor, ne bi ih dao da ih ne smiješ piti ... :) samo hrabro i nemoj čitati po internetu previše
Iskrice hvala ti ma imas pravo ,, bila me je neka depresija uhvatila umjesto da sam sretna da on lijepo napreduje..nisam sitna ajde barem nesto ima me,,zato kazem mamin sin
Antonio hvala i tebi draga nadam se da si ti dobro taj tvoj tlak je zivi ocaj pa ja opce neznam kako funkcioniras meni kad padne na 100/70 izgubim se sva jadna i cudno se osjecam ali tvoj bome....i jos popracen mucninama
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tina drzim fige da se malena okrenula
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Malamuca - ja sam u prvoj trudnoći vukla Streptokoka skoro pa cijelu trudnoću. Stalno sam išla na kontrole. počni se kljukati brusnicama na sve načine (sušene, čaj) i pij što više vode da ti "iscuri" van. Moja curka živa i zdrava izašla van. Jedino sam primila antibiotik i za vrijeme poroda. I to ti je to. Ne brini.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Meni se zadnja dva dana samo spava, totalno sam iscrpljena a ništa zapravo i ne radim da bi imala razloga za iscrpljenost, tako se probudim već umorna. Svaku večer se dižem po par puta u wc, i sad zadnjih dana kad nešto pojedem kao da mi stoji u grlu ni gore ni dole :/ Nisam imala do sad nikakvih problema pa evo sad me našlo mučiti pred kraj :-(
Hahahaha sigurno će imati iste stvari :-) Ma super su im stvari a i cijene.Neznam kako će biti u Zg al isto joj se veselim.
Sortiraj odgovore
Najstariji