Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    24. Lipanj 2014. 14:22

ok... to me valjda čeka nakon idućeg pregleda u 12. tjednu... za sad moram tu krv riješiti, a i tog me frka... MalaMuca... moj savjet, nemoj paničariti... to bi trebali rješit antibiotici :) 

MalaMuca
    24. Lipanj 2014. 14:31

Još mi je gore dok čitam po netu kaj sve može biti bebi i ne znam kaj. 
    I sad još s tim antibioticima a znam da nije baš dobro piti takve stvari u trudnoći. Čak ni tablete za alergiju ne koristim niti dok me glava boli da si popijem neku tabletu. I sad ti antibiotici :(

cloudy
    24. Lipanj 2014. 14:35

gle... i ja sam prije prvog pregleda čitala svašta nešto po internetu... uvalila si u glavu vanmaterničnu... na kraju je bilo sve ok...kao što su mi rekle cure tu po forumu tako ću i ja tebi -... nemoj čitati po internetu..samo ćeš si paranoju bespotrebnu nabiti, a to ti nije potrebno ... antibiotike ti je dao doktor, ne bi ih dao da ih ne smiješ piti ... :) samo hrabro i nemoj čitati po internetu previše 

Tejuska♡
    24. Lipanj 2014. 14:56

Iskrice hvala ti ma imas pravo ,, bila me je neka depresija uhvatila umjesto da sam sretna da on lijepo napreduje..nisam sitna ajde barem nesto ima me,,zato kazem mamin sin 
    Antonio hvala i tebi draga  nadam se da si ti dobro taj tvoj tlak je zivi ocaj pa ja opce neznam kako funkcioniras meni kad padne na 100/70 izgubim se sva jadna i cudno se osjecam ali tvoj bome....i jos popracen mucninama 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    24. Lipanj 2014. 14:56

Tina drzim fige da se malena okrenula 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Iskrica1347
    24. Lipanj 2014. 15:52

Malamuca - ja sam u prvoj trudnoći vukla Streptokoka skoro pa cijelu trudnoću. Stalno sam išla na kontrole. počni se kljukati brusnicama na sve načine (sušene, čaj) i pij što više vode da ti "iscuri" van. Moja curka živa i zdrava izašla van. Jedino sam primila antibiotik i za vrijeme poroda. I to ti je to. Ne brini.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Lilly6
    24. Lipanj 2014. 16:51

Meni se zadnja dva dana samo spava, totalno sam iscrpljena a ništa zapravo i ne radim da bi imala razloga za iscrpljenost, tako se probudim već umorna. Svaku večer se dižem po par puta u wc, i sad zadnjih dana kad nešto pojedem kao da mi stoji u grlu ni gore ni dole :/  Nisam imala do sad nikakvih problema pa evo sad me našlo mučiti pred kraj :-(

Lilly6
    24. Lipanj 2014. 17:42

Hahahaha sigurno će imati iste stvari :-) Ma super su im stvari a i cijene.Neznam kako će biti u Zg al isto joj se veselim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.