Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    24. Lipanj 2014. 13:23

Tea ma ne brini samo da su nam oni dobro u busama,...a mi cemo vec nekako morat rodit he he.,. Ne brini i uzivaj jos u tim njihovim izbocinama moja malena danas luduje svako toliko izbaci guzicu pa nogama se rasteze ma cudesa izvodi a ti pokreti me bole da se sva preznojavam hi hi

cloudy
    24. Lipanj 2014. 13:23

antonio...držim fige da ti popusti  i da izdržiš ... još malo 

Tina0208
    24. Lipanj 2014. 13:24

eh da...tocno tako se i ja osjecam,osim sto nemam tak strasnih bolova kao ti. danas popodne sam narucena k doktoru pa cu mu ispricat pa da vidim sta ce mi reci... jedva cekam da mi veli koliko tezi moja bebolina...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    24. Lipanj 2014. 13:27

hocu svakako...
    nadam se da mi se malena i okrenula...tada ce cijeli svijet bit moj... hehe

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    24. Lipanj 2014. 13:46

pa ok... mučnine su me mučile do nekih 12, ali sve u svemu ok :) dragi je zaključio da je bebica već zajebana kak me muči s mučninama svaki dan drugačije ... jedan dan jako, jedan malo ... ali valjda će proći...morala bi vadit krvne pretrage pa mislim da ću one u domu zdravlja odradit u četvrtak a one u bolnici nekad idući tjedan ... iako me sad opet malo toga frka :/ paničarka u duši...

MalaMuca
    24. Lipanj 2014. 13:50

Meni su došli nalazi s mikrobiološkog i nađen mi je streptokok B. Dobila sam antibiotike koje moram piti 2 tjedna. U 16. tjednu trudnoće sam i užasno me strah za bebu.

cloudy
    24. Lipanj 2014. 13:52

jel to iz krvnog nalaza ili mokraće? jer meni još mokraću nisu kontrolirali

MalaMuca
    24. Lipanj 2014. 14:10

Mokraća. To je taj mikrobiološki. Bude ti ginekolog dal uputnicu za to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.