Tea - znam osobno curu koja je prirodno rodila 2 bebe (ne istovremeno naravno) a svaka je imala oko 5 kg. Tako da ne brini - nije nužno da ćeš morati na carski. Doduše, ne znam koje si konstitucije (ak si sitna to je problem), ali ja se ne bih tolik brinula. Osim toga - meni su na porodu procijenili bebu na 3800 g, a imala je 3350 g. Dakle, to ti je sve red veličine.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Tea ma ne brini samo da su nam oni dobro u busama,...a mi cemo vec nekako morat rodit he he
.,. Ne brini i uzivaj jos u tim njihovim izbocinama moja malena danas luduje svako toliko izbaci guzicu pa nogama se rasteze ma cudesa izvodi a ti pokreti me bole da se sva preznojavam hi hi
antonio...držim fige da ti popusti i da izdržiš ... još malo
antonio…držim fige da ti popusti i da izdržiš … još malo
Nadam se evo lezim i ludujem jer nisam navikla lezati pa sam bjesna na samu sebe boli me sva ljeva strana od lezanja ali kako kazes jos malo.,Kako si mi ti danas.
eh da...tocno tako se i ja osjecam,osim sto nemam tak strasnih bolova kao ti. danas popodne sam narucena k doktoru pa cu mu ispricat pa da vidim sta ce mi reci... jedva cekam da mi veli koliko tezi moja bebolina...
eh da…tocno tako se i ja osjecam,osim sto nemam tak strasnih bolova kao ti. danas popodne sam narucena k doktoru pa cu mu ispricat pa da vidim sta ce mi reci… jedva cekam da mi veli koliko tezi moja bebolina…
Ej obavezno nam se javi
Laura 21.08.2014 :-*
hocu svakako...
nadam se da mi se malena i okrenula...tada ce cijeli svijet bit moj... hehe
Laura 21.08.2014 :-*
pa ok... mučnine su me mučile do nekih 12, ali sve u svemu ok :) dragi je zaključio da je bebica već zajebana kak me muči s mučninama svaki dan drugačije ... jedan dan jako, jedan malo ... ali valjda će proći...morala bi vadit krvne pretrage pa mislim da ću one u domu zdravlja odradit u četvrtak a one u bolnici nekad idući tjedan ... iako me sad opet malo toga frka :/ paničarka u duši...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji