Tea ma ne brini samo da su nam oni dobro u busama,...a mi cemo vec nekako morat rodit he he
.,. Ne brini i uzivaj jos u tim njihovim izbocinama moja malena danas luduje svako toliko izbaci guzicu pa nogama se rasteze ma cudesa izvodi a ti pokreti me bole da se sva preznojavam hi hi
eh da...tocno tako se i ja osjecam,osim sto nemam tak strasnih bolova kao ti. danas popodne sam narucena k doktoru pa cu mu ispricat pa da vidim sta ce mi reci... jedva cekam da mi veli koliko tezi moja bebolina...
Laura 21.08.2014 :-*
hocu svakako...
nadam se da mi se malena i okrenula...tada ce cijeli svijet bit moj... hehe
Laura 21.08.2014 :-*
pa ok... mučnine su me mučile do nekih 12, ali sve u svemu ok :) dragi je zaključio da je bebica već zajebana kak me muči s mučninama svaki dan drugačije ... jedan dan jako, jedan malo ... ali valjda će proći...morala bi vadit krvne pretrage pa mislim da ću one u domu zdravlja odradit u četvrtak a one u bolnici nekad idući tjedan ... iako me sad opet malo toga frka :/ paničarka u duši...
Meni su došli nalazi s mikrobiološkog i nađen mi je streptokok B. Dobila sam antibiotike koje moram piti 2 tjedna. U 16. tjednu trudnoće sam i užasno me strah za bebu.
jel to iz krvnog nalaza ili mokraće? jer meni još mokraću nisu kontrolirali
Mokraća. To je taj mikrobiološki. Bude ti ginekolog dal uputnicu za to
Sortiraj odgovore
Najstariji