Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    24. Lipanj 2014. 07:24

DarijaZ, da baš tako neki osjećaj, baš kao kad se naprežem. Znaš s čim bih još usporedila? Kao kad trčiš ili brzo hodaš i ne dišeš pravilno pa te onako stišće u predjelu ošita. Takva vrsta boli... I ja mislim da nisu kontrakcije, čini mi se da je ovo baš kad se malo više napregnem... Džim fige za more, ma sigurno ćeš uspjeti otići! I sretno u shoppingu - da nađete sve po što idete i sve što vam se dopada.. 
    Tea, hahahahhha, nemoj i dalje "nažalost" padati u nesvijest... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    24. Lipanj 2014. 07:36

Hahahahha Marija potrudit cu se hahahh :))))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Iskrica1347
    24. Lipanj 2014. 09:07

DarijaZ - nadam se i ja da ćeš uspjeti na more. Inače i mene zna presjeći kad se preforsiram (recimo počnem prebrzo hodati jer zaboravim da imam "košarkašku loptu" ispred sebe). Nije to niš opasno - to nam samo mišići javljaju da smo prećerali.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

antonio
    24. Lipanj 2014. 11:01

Evo cure moje ja sam i danas sva ukomirana sa kreveta sam se samo presaltala na kauc nemam snage.,Tea da tlak mi je zivi ocaj jako niski vise mi ga ni kava ocito ne digne

krafnica
    24. Lipanj 2014. 11:42

Antonio, probaj popit koji gutljaj crnog ili kupinovog vina ako imas, ne samo da je odlicno za tlak nego i za krv. Sok od cikle takoder. Ja sam se jucer tako osjecala i popila malo crnog vina. Uskoro sam bila ko nova...

Tina0208
    24. Lipanj 2014. 11:54

e curke meni se nesto cudno dogada zadnjih par dana.... osjecam ogroman pritisak dole i neprestano me tjera na pisanje,a kad idem na wc jednostavno nemam kaj pisati... i jos nesto...osjecam povremenu bol u donjem dijelu trbuha... trebam li brinuti????
    antonio kako si ti??? sto je rekao doktor jucer??? jesi bila uopce?? jel se otvaras i dalje??

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    24. Lipanj 2014. 12:30

Bok cure evo mi smo dosli s pregleda,,uglavnom malo sam deprimirana mali je bas veliki procjena mu je na 3400 a u 37tt sam i jos napisali +- 500g mislim sta ako vec ima 4kg strah me kako cu se opce poroditi ... Ctg hvala bogu uredan,,i jos me pregled bas bolio i prokrvarila sam,,jos uvijek sam uloziva za jagodicu prsta uz napomenu da uz malo forsiranja mogu biti skroz prohodna tako kaze i pise...pitam se koliki ce biti ako dodem skroz do termina a to je za tri tjedna,,mislim drago mi je sta lijepo napreduje ma presretna sam ali me jako strah kako ce izac i kolik ce biti na kraju krajeva i dali me mozda i posalju na carski?? I jos me tam lijepo sestra pita da li nosim dvije bebe :(( ja jadna ne to je jedna ali izgleda velika :( ne znam sad sta mi je dali hormoni ali totalno sam u komi a opet sam presretna da je on dobro 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Iskrica1347
    24. Lipanj 2014. 12:35

Tea - znam osobno curu koja je prirodno rodila 2 bebe (ne istovremeno naravno) a svaka je imala oko 5 kg. Tako da ne brini - nije nužno da ćeš morati na carski. Doduše, ne znam koje si konstitucije (ak si sitna to je problem), ali ja se ne bih tolik brinula. Osim toga - meni su na porodu procijenili bebu na 3800 g, a imala je 3350 g. Dakle, to ti je sve red veličine.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.