antonio, baš mi je drago da je pregled prošao dobro, i da je ostalo nepromijenjeno stanje. Nemoj se sad preforsirati sutra s poslom, sve se stigne.
krafnica, meni je danas baš ok dan, iako se svi oko mene tuže da im je težak. Sparina je neka u zraku, kao pred kišu... Hajde, bit će sutra bolje...
DarijaZ, čitam i češkam se preko majice. Izazvala si mi svrab Šalim se... I ja sam znala primjetiti tako kao i ti da me ponekad svrbi trbuh, ali bih se onda odmah namazala pa bi mi bilo lakše...
Nego, osjetila sam jučer i danas onako kao stezanje u donjem dijelu trbuha. Bol kao presjecanje. Jučer mi je bilo s lijeve strane, danas s desne. Doduše, oba puta je bilo nakon malo napora, pa pripisujem dijelom i tomu. Jesu li to BH kontrakcije? ili?
Krešimir 19.08.2014. <3
antonio, drago mi je da je sve ok, i da se nisi dalje i vise otvorila....sad samo polakoi opusteno, koliko je to mogce uz klince i sve ce bit ok
iskrica, jes, i ja na pregled u cet nadam se da ce reci kako je sve u najboljem redu, pa da onda za vikend mogu u Ikeu po stvari za bebaca, i u ponedjeljak na more! drzite fige
MarijaŠ, haha, ne se češkati
a sto se ove boli tiče.....ne znam jel tako i tebi....ali mene zna tako presjeci uglavnom sa desne strane....recimo, kad brzo hodam ili kad nesto radim ...tipa jucer sam prala prozore i kak sam se digla na prste, tak me presjeklo....
sto se BH kontrakcija tice, ja zbilja ne znam kak je to ....mozda ih imam , ali ja to ne znam prepoznat....pitala sam seku, rekla mi je da se za vrijeme BH kontrakcija trbuh nekak stisne i stvrdne i da je malo neugodan feeling....zbilja nebi znala reci, mozda ce ti neke iskusnije mame znat to bolje objasnit nego ja
antonio i menije drago da se nisi više otvorila.
cure zna li koja kad se otvara ikea u zagrebu?
Antonio čuvaj se još malo Jesu ti radili procjenu težine?
Ikea se treba otvoriti kraj 8mj,početak 9 tako su rekli. Ja sam bila u Grazu prije 2tj i kupila sve za bebu što mi je trebalo, dosta povoljnije u svakom slučaju nego kod nas.
Antonio drago mi je da se nisi jos vise otvorila,,miruj koliko god je moguce nazalost ne padam tak u nesvjest,,ali ti imas i jako niski tlak ako se ne varam?? Drzi se koliko god mozes
Da Ikea bi se trebala otvoriti kraj ljeta ;)
Darija figice za moree
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bozee sad sam skuzila da sam napisala "nazalost ne padam u nesvjest" kao da zelim da padnem zbunjolaaa,,uglavnom zao mi je sta ti se to desava ma skuzila si vjerovatno :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji