Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    23. Lipanj 2014. 17:13

Docky sad sam 35 tj,a mislim stvarno mirujem koliko mi to klinci dopuste nabrzinu skuham i onda lezim.Kako si mi ti ,mogu zamisli kako ti je dosadno u bolnici imali koja cura sa tobom u sobi.

DOCKY
    23. Lipanj 2014. 17:18

imam jednu koja je prvorotka pa je sva jadna isprepadana pa mi je eto ona zanimacija da je malo smirim jer su joj cimerice gluposti napricale ali ona ima još 6 tj do poroda i tako.. gledamo tv i sad smo smazale spagete hommemade koje mi je mama donijela :D i bas nam je super same u sobi :D

antonio
    23. Lipanj 2014. 17:29

DOCKY

imam jednu koja je prvorotka pa je sva jadna isprepadana pa mi je eto ona zanimacija da je malo smirim jer su joj cimerice gluposti napricale ali ona ima još 6 tj do poroda i tako.. gledamo tv i sad smo smazale spagete hommemade koje mi je mama donijela :D i bas nam je super same u sobi :D

O super ajde bas mi je drago da nisi sam i da imas drustvo,samo ti puno papaj i odmaraj da malena bebica bude zadovoljna.

DOCKY

MarijaŠ
    23. Lipanj 2014. 18:02

antonio, baš mi je drago da je pregled prošao dobro, i da je ostalo nepromijenjeno stanje. Nemoj se sad preforsirati sutra s poslom, sve se stigne. 
    krafnica, meni je danas baš ok dan, iako se svi oko mene tuže da im je težak. Sparina je neka u zraku, kao pred kišu... Hajde, bit će sutra bolje...
    DarijaZ, čitam i češkam se preko majice. Izazvala si mi svrab  Šalim se... I ja sam znala primjetiti tako kao i ti da me ponekad svrbi trbuh, ali bih se onda odmah namazala pa bi mi bilo lakše... 
    Nego, osjetila sam jučer i danas onako kao stezanje u donjem dijelu trbuha. Bol kao presjecanje. Jučer mi je bilo s lijeve strane, danas s desne. Doduše, oba puta je bilo nakon malo napora, pa pripisujem dijelom i tomu. Jesu li to BH kontrakcije? ili?

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    23. Lipanj 2014. 18:14

antonio, drago mi je da je sve ok, i da se nisi dalje i vise otvorila....sad samo polakoi opusteno, koliko je to mogce uz klince i sve ce bit ok

iskrica,  jes, i ja na pregled u cet nadam se da ce reci kako je sve u najboljem redu, pa da onda za vikend mogu u Ikeu po stvari za bebaca, i u ponedjeljak na more! drzite fige

MarijaŠ, haha, ne se češkati
    a sto se ove boli tiče.....ne znam jel tako i tebi....ali mene zna tako presjeci uglavnom sa desne strane....recimo, kad brzo hodam ili kad nesto radim ...tipa jucer sam prala prozore i kak sam se digla na prste, tak me presjeklo....
    sto se BH kontrakcija tice, ja zbilja ne znam kak je to ....mozda ih imam , ali ja to ne znam prepoznat....pitala sam seku, rekla mi je da se za vrijeme BH kontrakcija trbuh nekak stisne i stvrdne i da je malo neugodan feeling....zbilja nebi znala reci, mozda ce ti neke iskusnije mame znat to bolje objasnit nego ja

ninika11
    23. Lipanj 2014. 18:15

antonio i menije drago da se nisi više otvorila.
    cure zna li koja kad se otvara ikea u zagrebu?

Lilly6
    23. Lipanj 2014. 19:18

Antonio čuvaj se još malo Jesu ti radili procjenu težine?
    Ikea se treba otvoriti kraj 8mj,početak 9 tako su rekli. Ja sam bila u Grazu prije 2tj i kupila sve za bebu što mi je trebalo, dosta povoljnije u svakom slučaju nego kod nas.

ninika11
    23. Lipanj 2014. 19:24

Lilly

Antonio čuvaj se još malo Jesu ti radili procjenu težine?
    Ikea se treba otvoriti kraj 8mj,početak 9 tako su rekli. Ja sam bila u Grazu prije 2tj i kupila sve za bebu što mi je trebalo, dosta povoljnije u svakom slučaju nego kod nas.

e to mi super paše. hvala ti na informaciji

DarijaZ
    23. Lipanj 2014. 22:48

Lilly

...a ja se sve nadam kak necu morat u Graz po stvari a malca, al danas je ipak pao dogovor da u subotu idemo u shopping krevetica, komodice, posteljine i svih "bebećih" stvari u graz u Ikeu....bas se veselim!!

kaj si sve lijepog kupila??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI