Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    23. Lipanj 2014. 15:06

DarijaZ onda drzim figice da tako i ostane..hehe... vis mozda bi fakat trebala reci doktoru ako je taj svrab bas izrazit... tko pita ne skita...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    23. Lipanj 2014. 15:09

Iskrica, hvala na brizi, jos cu malo pricekati sa panicarenjem, a i mislim da to nije to...bar se nadam! 
    Svrbi me tek 2 dana, samo trbuh, ali me i steze koza na trbuhu, cim se namazem kremom lakse mi je...mislim da je to prije od rastezanja koze
    U cet idem na pregled, pa cu napomenut ginekologici

DarijaZ
    23. Lipanj 2014. 15:09

Iskrica, hvala na brizi, jos cu malo pricekati sa panicarenjem, a i mislim da to nije to...bar se nadam! 
    Svrbi me tek 2 dana, samo trbuh, ali me i steze koza na trbuhu, cim se namazem kremom lakse mi je...mislim da je to prije od rastezanja koze
    U cet idem na pregled, pa cu napomenut ginekologici

Iskrica1347
    23. Lipanj 2014. 15:14

I ti si u čet na pregledu  (I ja isto). Svakako priupitaj, velim, bolje pitat nego skitati. Makar kad kažeš da traje samo 2 dana i da ti je bolje kad se namažeš kremom, vjerojatno je vezano uz rastezanje kože.
    A strije ne nastanu od češanja. Strije nastanu ak imaš sklonost da nastanu. Neke žene se mažu svim mogućim kremama pa ih dobiju, neke se ne mažu ničim pa ne dobiju. Nema tu pravila.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

krafnica
    23. Lipanj 2014. 16:09

cure kak ove promjene vremena utjecu na vase raspolozenje?ja danas umirem, imam osjecaj ko da ni disat ne mogu, vode sam popila u nenormalnim kolicinama, glava me boli od jutra..nikak doc k sebi :/

Lilly6
    23. Lipanj 2014. 16:32

Ja sam danas isto koma probudila se u 9.30(jedva) i u 12.30 otišla opet spavati jer nisam mogla glavu držati, sad je nekako bolje ali užasno vruće :/ Zbilja mi je dan bezveze.

antonio
    23. Lipanj 2014. 17:06

Evo ja se vratila sa kontrole i dalje sam otvorena isto hocu rec nisam se dalje otvarala moram strogo mirovati,tako da cu to raditi kuci jer bi u bolnici poludila ali uglavnom vazno je izgurati jos tri tj pa onda mogu i da rodim,ali ako slucajno krene ranije nece bit neke opasnosti.,.,Cure moje meni je isto danas jako lose imam osjecaj da ne mogu disat i slabo mi se radi.,., neka toplina me oblije i onda se sva preznojim pa se  onesvjestim.,.,imali koja ovih problema

antonio
    23. Lipanj 2014. 17:13

Docky sad sam 35 tj,a mislim stvarno mirujem koliko mi to klinci dopuste nabrzinu skuham i onda lezim.Kako si mi ti ,mogu zamisli kako ti je dosadno u bolnici imali koja cura sa tobom u sobi.

DOCKY
    23. Lipanj 2014. 17:18

imam jednu koja je prvorotka pa je sva jadna isprepadana pa mi je eto ona zanimacija da je malo smirim jer su joj cimerice gluposti napricale ali ona ima još 6 tj do poroda i tako.. gledamo tv i sad smo smazale spagete hommemade koje mi je mama donijela :D i bas nam je super same u sobi :D

DOCKY

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.