istina mmama, tako i ja. najprije sjednem na rub kreveta i malo otpuhnem, onda se dizem. tak i tak ne znam gdje sam kad se probudim....
Hahaha - ja sam u sredini, pa sam nonstop na wc-u. Doduše, ja ne spavam kak se spada otkad mi se prvo dijete rodilo prije skoro 4 godine, a obzirom da imam mali mjehur cijeli život teturam usred noći na wc. Nema odmora za neke.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
sreća pa mi se piškenje malo normaliziralo tj smanjilo na jedno noćno tam negdje oko 4-5 ujutro i to je to...a po danu više ni ne brojim
mene su počele bradavice luđački svrbit...sad sam 28tt i svrbe me ko lude...sinoć nakon tuširanja sam mislila da ću poludit a nisam ih trljala nego samo laganim pritiskom ručnika pokupila vodu
Piper - mene (.)(.) svrbe non stop od početka trudnoće. Uključujući i bradavice.. KAo da sam u pubertetu... Raste sve dušo raste. Rasteže se i "puni" mlijekom.
...mene bradavice ne svrbe, al me zadnji par dana za poludit..ne smijem ih ni pogledat!
...a koza na trbuhu me svrbiiii , svrbiiii...trackam se kremema 10 puta dnevno...ocito si malac trazi jos prostora, pa mi trbuh raste ovih dana, imam osjecaj da ce mi se koza na trbuhu raspuknuti.....
e,da....i da vas pitam! oko pupka me boli onako na dodir, i malo mi je tamnija koza, kao da su mi kapilarice popucale....to normalno?
jooj DarijaZ nemoj se ceskati po trbuhu....znam da je gadno,ali izaziva strijeeee.... ja imam nocne more od toga...al na svu srecu eto 35tt i ni jednu striju nisam dobila....
i mene boli oko pupka i da,tamniji je malo,ali ja i inace cijeli zivot imam iz nekog razloga tamniji i onak uvicen pupak pa se ne brinem previse oko toga...
Laura 21.08.2014 :-*
kad smo kod strija. ja ih imam od prije ali sad su počele nove i izraženije po trbuhu. dajte mi neki savjet kako da ih ublažim, spriječim.
ja ti se od kad mi je poceo trbuh rasti mazem onim losionom iz dm-a od Palmers-a... svaki dam mazem trbuh,a kad osjetim da me jako zateze onda mazem i dva puta dnevno... evo sad sam 35tt i pri kraju mi je drugi,mislim da cu morat kupit jos jednog... cijena ti je oko 60 kuna..
Laura 21.08.2014 :-*
Tina, ne ceskam se, frendica me vec upozorila na to na pocetku
Al bas me svrbi,svako malo trcim u kupaonu po kremu i trackam se... Do sad nisam dobila ni jednu striju,nadam se da ce tak i ostat
DarijaZ, pripazi malo na taj svrab trbuha. Ako te baš jako, jako, jako svrbi i to prijeđe na cijelu kožu, a bez crvenila i toga mogla bi biti ona Intrahepatična kolestaza - to ti je bolest jetre koja se javlja u drugom i trećem tromjesječju. Ako te već dugo svrbi, ja bih to možda javila giniću, pa nek te pošalje na pretragu da vidi što je - poznam curu koju je isto tako jako svrbilo, pa se ispostavilo da je kolestaza, a srećom su ulovili na vrijeme. Sa bebom i njom je sve bilo ok, ali treba reagirati. Bolje puhati na hladno...
Sortiraj odgovore
Najstariji