MalaMuca ,, krafnica ima pravo piskit ces ic stalnooo evo ja u 37 tt vec me umara to dizanje,vise se ni ne uspjevam dignut od bolova sinoc sam isla samo 9 puta na wc
umorna vec ali tjesim se jos samo malo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea ni ja se vise ne mogu okrenut koliko me boli a o dizanju necu ni govorit,neki put se mislim da bi najrade presjedila na skoljki radi ucestalog mokrenja
,nocas sam malog tri put probudila pa sam ga svog poremetila pa je danas nervozan uzas jedva cekam da ga stavim spavat
Evo mene malo. Ne citam unatrag, nmam puno vremena. Tea, pa ti vec 37tjedana?? Kako mi je proletilo!!! Drzi se, obavi zadnje pripreme, jos malo....i nemoj panicarit, porod prodje u jednom danu, teze je poslije.
Antonio, drzi mi se i ti, jos malo pa novi problemi!
joooj to piskenje ajme meni, mene to vec mjesecima dize po 4-5 puta po noci. vec sam navikla na to zapravo, ja to sve u polusnu obavim to nas nasa djecica vec sad pripremaju na nocna dezurstva
Antonio bome da ti kazem ja se stvarno vec jedva dizem od muke sam mm nocas rekla da mi stavi madrac u kupaonicu ,, eto umirao je od smjeha sta reci a meni vec tolika muka za poludit
Bjap draga bome je vrijeme preletilo ni ja ne mogu vjerovati,ma uglavnom smo sve obavili eto sitnice ostale sve je kupljeno i spremno,,joj voljela bi imat porod kao tvoj ;)) nadam se da necu vristat hehe ;))
Lilice i ja tako kazem da nas pripremaju da smo non stop budni ,, meni je prije isto bilo samo 4-5 puta ali sad u zadnjih mjesec dva ne idem na wc manje od 8 puta,brojeci od 22h do 7 ujutro,,proci ce i to
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ja evo u 10 tjednu i isto imam s piškenjem problema... ok po danu, mislim, nije mi se problem dić i otić na wc, ali po noći ... svaku noć u 4 ili 14 do 4 ili 4 i 15... tu negdje ali oko 4 mora biti...s tim da je i oko 12, 1, zavisi kad se u dnevnoj pred tv-om probudim... i onda opet oko pol 7, 7 ... fali mi cjelonoćni san moram priznati.. ja sam mislila da ću se s tim morat tek pred kraj pozdravit a kad ono...iako, iskreno i realno, nije mi žao, ali opet... ja sam jedna velika spavalica
...i ja sam velika spavalica, pa sam cak nekad znala trpiti i biti u nekom polusnu, samo da se ne moram dici i ici piskiti usred noci...drzala bi toliko dugo dok me nebi toliko poceo bolit mjehur da sam jedva stigla do wc-a
Sad to vise ne radim, doteturam do wc-a polunesvjesno, pipiskim se i vratim u krevet i dalje nastavim spavat kao top
Ne znam kak je kod vas, mene je to najvise "patilo" u prvom tromjesecju, onda se smanjilo, sad je opet pocelo, al ne toliko puno kao prije....doduse, jucer sam pojela tonu lubenice na vecer, pa nije ni cudo da sam isla piskit sinoc jedno 3 puta
ja ne mogu dugo trpit, jer ako trpim onda ne mogu ni spavat.... tako da isto tako odem u nekom polusnu, ali ni spavanje mi više nije kak je nekad bilo...stalno se okrećem na lijevu stranu jer sam vidjela da je tako najbolje za bebu, pa se po noći podsvjesno s time izluđujuem
eto kad smo kod piškenja cure moje prva 3 mj čišćenje, zadnaj 3 pritisak bebe, koje ste u sredini uživajte u miru, ja isto jedno 5,6 puta po noći, hvala bogu u snu, samo sam se istrenirala ne dizat naglo da se ne skljokam, tako da me probudi piškenje pa sjedim na rubu kreveta jedno minutu, dvije pa na wc, največi problem ako se scimam pa nemrem zaspat opet, taman nešto kao uspijem i opet moram do kupaone hahaha.. slatke muke
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji