Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    12. Lipanj 2014. 16:50

znaci ipak je do trudnoce :)) upravo taj osjecaj tezine i ne zelim se uopce micati jer imam osjecaj da mi je sa svakim pokretom jos vise vruce  a ljeto tek pocinje aaaaaaaaaaaaaa!

DarijaZ
    12. Lipanj 2014. 23:05

..i ja inace volim vruce i toplo vrijeme, ali ovih zadnjih par dana mi je bas tesko...ne jedem, uopce nemam apetita, eventualno pojedem nesto jer moram, ali uglavnom jedem voce ili bilo sta hladno, i pijem litre i litre vode..danas sam cijeli dan bila kao riba na suhom, jedva sam docekala onaj prolom oblaka popodne ...sad napokon disem!

MalaMuca
    13. Lipanj 2014. 01:28

Meni se ništ neda po toj vrućini. Samo bi spavala popodne i izležavala se i nikaj ne radila.
    Meni apetit dođe tek navečer -.-

Iskrica1347
    13. Lipanj 2014. 08:47

Kak je to super kad je tek prvo dijete - onda i možeš ležati i ne raditi ništa. Ja se već danima osjećam totalno krivom jer se samo nadam da će vrijeme biti koliko toliko da mogu sa P van, pa da ne skače meni po glavi. Užas. Nemam volje za ništa...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    13. Lipanj 2014. 09:17

ja sam danas sva ukomirana...valjda ma primio umor jer cijeli tjedan spavam po max 4-5 sati...znam da nije baš dobro al evo već drugu kavu danas trusim i ništ mi nepomaže...a malac se ko navijen rita

DOCKY
    13. Lipanj 2014. 09:21

oćito nam je danas svima dan de kud je petak 13 još i raspoloženje na nuli... ccccc

DOCKY

Iskrica1347
    13. Lipanj 2014. 10:05

Ja inače volim petak 13-i. Za početak - PETAK JE.  to je meni već dobar početak dana.
    A kak sam "sotonistica" (neću se prestati zezati sa ovime, baš mi je fora hahahahahah), onda vam je jasno da ja sve naopako - tako je meni petak 13-i obično baš super dan. :)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    13. Lipanj 2014. 10:34

ja se nisam ni sjetila da je danas 13.
    bitno mi je samo da je petak

DOCKY
    13. Lipanj 2014. 10:35

hihi joj proći će... nAdam sEEE

DOCKY

MalaMuca
    13. Lipanj 2014. 10:42

Ja sam danas isto sva nikakva. I živčana sam od jutra, nisam dobro spavala i baš sam sva nadrkana. Najradije bi prespavala cijeli dan a imam hrpe obaveza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.