znaci ipak je do trudnoce :)) upravo taj osjecaj tezine i ne zelim se uopce micati jer imam osjecaj da mi je sa svakim pokretom jos vise vruce a ljeto tek pocinje aaaaaaaaaaaaaa!
..i ja inace volim vruce i toplo vrijeme, ali ovih zadnjih par dana mi je bas tesko...ne jedem, uopce nemam apetita, eventualno pojedem nesto jer moram, ali uglavnom jedem voce ili bilo sta hladno, i pijem litre i litre vode..danas sam cijeli dan bila kao riba na suhom, jedva sam docekala onaj prolom oblaka popodne ...sad napokon disem!
Meni se ništ neda po toj vrućini. Samo bi spavala popodne i izležavala se i nikaj ne radila.
Meni apetit dođe tek navečer -.-
Kak je to super kad je tek prvo dijete - onda i možeš ležati i ne raditi ništa. Ja se već danima osjećam totalno krivom jer se samo nadam da će vrijeme biti koliko toliko da mogu sa P van, pa da ne skače meni po glavi. Užas. Nemam volje za ništa...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja sam danas sva ukomirana...valjda ma primio umor jer cijeli tjedan spavam po max 4-5 sati...znam da nije baš dobro al evo već drugu kavu danas trusim i ništ mi nepomaže...a malac se ko navijen rita
oćito nam je danas svima dan de kud je petak 13 još i raspoloženje na nuli... ccccc
DOCKY
Ja inače volim petak 13-i. Za početak - PETAK JE. to je meni već dobar početak dana.
A kak sam "sotonistica" (neću se prestati zezati sa ovime, baš mi je fora hahahahahah), onda vam je jasno da ja sve naopako - tako je meni petak 13-i obično baš super dan. :)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja sam danas isto sva nikakva. I živčana sam od jutra, nisam dobro spavala i baš sam sva nadrkana. Najradije bi prespavala cijeli dan a imam hrpe obaveza
Sortiraj odgovore
Najstariji