Marija mislim da ti je bolje da odeš doma jer očito te tlak od vrućine zeza...probaj naglo popit veću količinu vode i ako možeš noge malo na povišeno stavit...najbolje bi bilo da te netko ili odveze doma ili da uzmeš taxi jer nedaj bože da te uhvati nesvjestica za volanom ili još gore da se skljukaš negdje na cesti...drži se draga
MarijaŠ, najvjerojatnije tlak...tako je i meni bilo nedavno, kad su pocele ove vrucine....nisam se mogla ustati iz kreveta odmah mi se vrtilo....
..najbolje da odes doma, i ako moze, najbolje da te netko odveze....odmaraj i pij puno tekucine ! i javi see!!!
Evo me, hvala na brizi.
Tlak je bio u pitanju, otišla sam doma i izmjerila ga - bio je 140/90. Inače mi je uvijek 120/70. Ne znam je li moguće da je toliko malo otišao gore i da sam se odmah osjećala loše...? U svakom slučaju, doma sam, odmaram, pijem vode, i već je bolje...
Krešimir 19.08.2014. <3
Drago mi je da si bolje, vjerojatno ti je od vrucine skocio, pa ti zato nije bilo dobro. Odmaraj se!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo cure, ja si uzela par dana slobodno... Nema smisla da se mučim po ovim vrućinama... Još smo imali i smrtni slučaj u obitelji sa suprugove strane, pa mi je bolje odmarati doma...
Hvala vam svima na brizi!
Krešimir 19.08.2014. <3
ja inace ne volim vrucine, ali sada mi posebno tesko padaju. fuj fuj fuj! topim se!!!!!!!!!
MarijaŠ super da si uzela slobodno...bar dok malo ne popusti ovaj vruci sok vani... drzi se debelog hlada...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji