eh docky upravo je takva i moja...zasad nemam nikakve lose rijeci za nju...a sto ce biti...vidjet cemo...
eh docky upravo je takva i moja…zasad nemam nikakve lose rijeci za nju…a sto ce biti…vidjet cemo…
nadajmo se da ce takva i ostati.. meni je bilo super sto nikad nije nastupila s visoka vec vise kao recimo neka prijateljica uvjek bi narucila kavicu i keksice i onda bismo se ljepo ispricale da nije bilo nje neznam kako bi sama prvi put okupala bebaca ni jos puno stvari.. tako da joj sve pohvale dajem
DOCKY
Laura 21.08.2014 :-*
ja cu joj dati da dode, pa ak mi se ne svidi zahvalit cu joj se i to je to
Ja isto očekujem da moja dođe, pa ako slučajno procijenim da mi nije posebno potrebna, ili mi ne bude štimalo, lijepo ću joj se zahvaliti i zamoliti da ne dolazi više....
Krešimir 19.08.2014. <3
...ak dodje, dobro dodje u svakom slučaju...a ako mi bude neka frka, susjeda mi radi u petrovoj u rodilistu, pa cu nju pitat...
Hej cure, ne znam što mi je danas... Vrti mi se zadnjih sat vremena, ne znam zašto... Na poslu sam pa ne mogu mjeriti tlak... I zijevam kao riba na suhom, a uopće nisam pospana... Kao da mi nedostaje kisika... Ima li tko sličnih iskustava?
Krešimir 19.08.2014. <3
MarijaŠ - možda ti je tlak? PRobaj popiti vode, odi se umiti, upali klimu da ti provjeri malo... Drži se
MarijaŠ - možda ti je tlak? PRobaj popiti vode, odi se umiti, upali klimu da ti provjeri malo… Drži se
Baš sve to i napravila upravo... Ne znam, moguće da je tlak... Klima radi od jutros, otkad smo stigli na posao, baš je jako vruće... Baš onako neku slabost osjećam, znoje mi se dlanovi... Ako ne bude i dalje dobro, bježim kući. Hvala ti!
Krešimir 19.08.2014. <3
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ma ako ti zbilja ne bude dobro, reci šefu/ici i gibaj kući pod klimu. Nemoj se još tamo negdje srušiti na poslu.. Drži se draga.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji