Mislim da je Tina pisala da je njoj bila patronazna u trudnoci, pa ce ti se sigurno ona oglasiti. :-)
Meni nije dolazila u trudnoci, a jedva je jednom dosla i kad sam rodila. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja si sve vise nekako razmisljam da uopce nezovem patronaznu dok se vratim s poroda...moguce da se vecina vas nece slozit samnom...al nekako imam filing da bi me samo iritirala i smetala mi...a znam da bi kna kao trebala pomoc oko bebinog pupka al opet si razmisljam pa nije to valjda toliko komplicirano da dva odrasla covjeka nemogu sami to napravit kak spada...daj napisite kaj vi mislite o tom
gle meni isto to bas nije drago, i ako bude bil okakvih problema (citaj ako mi ne sjedne) ja cu joj zahvaliti i reci da vise ne treba dolaziti
Meni je bilo drago da mi je došla. Nije samo bebu pregledala već i mene - da li mi se maternica vraća kud treba, da li imam dijastazu i kako dojim i sl. Došla mi je mislim 2 puta i to je bilo to.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja samo znam da cu drugi puta traziti drugu sestru, nikako ovu koja mi je prvi put bila i to tocno tim rijecima.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej cure.. Mi smo u ponedjeljak izašle iz bolnice, i vec jucer nas je zvala patronazna i dosla.. Odakle joj moj broj pojma nemam, al mislim da se čuju one s bolnicom jer je znala i da je cura i da je bio carski.. Pogledala je samo pupak, uzela podatke o malenoj (težina, visina..), sutra nam opet dolazi s vagom da vidi kako napredujemo.. I koliko sam shvatila dolazit ce svako drugi dan dok pupak ne otpadne.. A sto se tice samog pupka, nije uopce neki problem prebojat ga, bitno je samo da je suho tako da sto prije otpadne.. I dovoljno ga je spricati octaniseptom 1x dnevno, zamotat tupfericem i to je to.. E sad sam pupak malo cudno izgleda, pogotovo kad pocne crniti, jos ima onu stipaljicu.. Al bez problema se moze jedna osoba sama izboriti s tim..
pozdrav cure,
ne znam jel ijedna imala ovakav problem.Naime, u 27.tjednu sam i dosad je sve super nisam mučnine uopće imala ali noćas sam povraćala cijelu noć i jako se slabo osjećam,bebicu osjetim kako me lupa i lupala me cijelu noć..sad ne znam jel to od neke hrane može bit što sam pojela ili jednostavno zbog trudnoće :D
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
ja imam zaista dragu i mladu patronaznu sestru tako da mi je jako drago sto me je posjetila i prije poroda...
Laura 21.08.2014 :-*
jooj sad me strah te patronazne, a opet me strah da sama to sve moram.. jooooj ne znam kaj sad
Sortiraj odgovore
Najstariji