Kod nas u mjestu već godinama ide ista patronažna sestra... Inače ju svi poznaju kako inače bude u malim sredinama, i generalno nije loša... ALI mi se ne sviđa jedna stvar - kod jedne poznanice je došla prvi put dobrih mjesec i pol nakon što je ova izašla iz bolnice. Žena se već naviknula na svoju bebicu, bebica na nju, imaju svoj tempo, rješili pupak i prvo kupanje sami.. I onda ova došla. Praktički kada je bila najpotrebnija nije došla. Šta ja znam, nekako se više pouzdam u svoje bližnje da će mi pomoći nego u patronažnu. Ako mi ne paše lako ja njoj kažem da mi ne dolazi..
Krešimir 19.08.2014. <3
...a jel ona obavezno i po zakonu mora doci ??
pitam cisto iz znatizelje, jer nigdje nisam na naletila na tu informaciju...
MarijaŠ pa zar nije to stvar dogovora s njom...jel patronazna uopce znala da je poznanica rodila??? ja vjerujem da ce svaka sestra doci ako se s njom dogovorimo tako...pa to joj je posao i vrlo ce rado doci...takav je bar moj stav prema tome...
DarijaZ nemam pojma... nadam se da ce se javit netko tko se bolje razumije u to.
Laura 21.08.2014 :-*
chocolate tak sam ja i mislila napravit...lijepo sestre u bolnici sve ispitat a ako nešto mi nebude jasno nazvat frendicu koja radi na pedijatriji da mi objasni...šteta što mi ta frendica nije u zgb pa ju nemogu bolje "iskoristit" al i pokoji savjet je dobar
Meni osobno je u otpusnom pismu iz bolnice pisalo da se u roku od 7 dana obavezno javim nadleznoj patronazi. Po tome bih rekla da je obaveznoali doista nemam pojma. Da li to bas diktira zakon, ne bih rekla. Ja sam sestru na otpustu iz bolnice zamolila da mi pokaze sto i kako s pupkom, i sve mi je lijepo objasnila. Od patronazne ja doista nisam imala nikakve koristi. Stovise kad sam ju pitala bi li mogla doci pomoci prvi put okupati dijete, rekla mi je da sto ne bi pokusala sama. A ja sam joj na to rekla da mi onda vise ni ne treba. Vidjele se jednom i nikada vise, jer cu drugi put svakako inzistirati na drugoj sestri.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ja sam imala jako lijepo iskustvo sa svojom patronažnom. naime kod nas ginekolog prosljedi nase podatke patronaži pa se ona meni ljepo najavila svaki puta i dok sam bila trudna i kad sam rodila 2 dan još dok sam u bolnici bila me nazvala i rekla da joj se javim ako hocu da dodje odmah taj tan kada dodjem kuci ili da joj samo javim kada hocu, zena maksimalno normalna i puna razumjevanja da su bar sve takve....
DOCKY
eh docky upravo je takva i moja...zasad nemam nikakve lose rijeci za nju...a sto ce biti...vidjet cemo...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji