zovem u TA... bila sam ju zamolila da mi dade broj prosli tjedan... pokusat cu opet
Laura 21.08.2014 :-*
tina ajme bas sam i ja sad uzbudena, drzi se, javljaj nam novosti,
zebrica
Vidjela sam sry nisam znala da si pisala
Nadam se da su pravi i da ce te uskoro opet pocet :))

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
jooj ko da pratim sapunicu, sva sam napetaaaa drzim fige drzim fige drzim figeeeeeeee
jooj ko da pratim sapunicu, sva sam napetaaaadrzim fige drzim fige drzim figeeeeeeee
Daa, tak sam i ja sva napetaaa..pratim kaj Tina pise, i svako malo gledam jel se javila Marija!!!
Tak sam uzbudjena, kao da ja idem radjat
evo upravo bio jedan... dakle traje otprilike 30 sekundi...vrlo jaka i ostra bol u krizima i naprijed u trbuhu... nije nista drugacija od menstrualne boli...ali je puno jaca...
tea jesu i tvoji trudovi izgledali tako??
Tina moji su bili kao vrlo jaki menstrualni bolovi skoro nista u ledima i isto su trajali oko 30sek pa su isli kasnije na oko 10 sek i nekad bi me osinulo extra jako a nekad slabo da sam mislila da ce prestat
Savjetovala bi ti da legnes u kadu ako imas sa toplom vodom i ako su lazni prestat ce ti jer toplina smiruje misice..
Tina moji su bili kao vrlo jaki menstrualni bolovi skoro nista u ledima i isto su trajali oko 30sek pa su isli kasnije na oko 10 sek i nekad bi me osinulo extra jako a nekad slabo da sam mislila da ce prestat
Savjetovala bi ti da legnes u kadu ako imas sa toplom vodom i ako su lazni prestat ce ti jer toplina smiruje misice..
e bas tako se i ja osjecam... oke...znaci kada...topla voda...
a ako su pravi onda ce ih topla voda pojacat???

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji