Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    06. Kolovoz 2014. 11:31

ma cure... antonio nam sigurno odmara i mazi se s bebicom pa nema vremena za nas :)

Tina0208
    06. Kolovoz 2014. 11:33

daj boze da je tako...zasluzila je...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    06. Kolovoz 2014. 11:38

pa nakon toliko muke koliko je ona prošla s iščekivanjem bome i je :) kad se sjetim samo zaskakivanja muža, kopanja krumpira... jadna naša antonio

cloudy
    06. Kolovoz 2014. 11:54

ako je to način da se izbjegne rezanje ja ću ga svakako isprobati... bar ovaj sa zaskakivanjem dragog :) jer u  1 mj. neću moći krumpir kopati iako ga imam doma u izobilju hihih

cloudy
    06. Kolovoz 2014. 13:09

a, ne ,.... krumpirom sam se bavila zadnji put na dan kad sam napravila doma test za trudnoću i saznala da sam trudna i tad mi je dragi dao poštedu svih tih stvari :) a što se snijega tiče, ja se nadam da ga neće biti... može ga bit dok ja ne rodim, a onda se nadam da ga neće biti :) jer kao što sam već spominjala ekipa oko mene je paranoična što se snijega tiče (kao da će sjekire i bombe padat) tak da mi se ne da njihove priče slušati...

Tejuska♡
    06. Kolovoz 2014. 13:41

Finoo sta te dragi postedio,,i mora hehe :)) pa sto se tice snjega prosle godine ga bas i nismo imali pa mozda necemo ni ove 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    06. Kolovoz 2014. 13:44

a recite vi drage kaj god zelite ali meni Bozic nije Bozic bez bar malo snjega... evo zadnjih godina otkad ga za Bozic nema sam sva nekakva izgubljena i nije mi to taj duh Bozica...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    06. Kolovoz 2014. 13:55

gle, i ja sam za božić sa snijegom, i što se mene tiče tad ga može biti :) ali pošto mi je termin 17.1 . molit ću lijepo da situacija bez snijega krene negdje tamo 10.-15. 1. i nastavi se do sredine 2 mj hihhi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.