Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    06. Kolovoz 2014. 15:03

ja bi baš htjela snijeg za Božić. kako ste neke napisale kako nema snijega nije mi to to.. iako mi je termin tako negdje htjela b snješka

DarijaZ
    06. Kolovoz 2014. 17:11

...eh drage moje, nikad zadovoljne...a sad bi i birale kad da vam padne snijeg 

I slazem se s vama, Bozic bez snijega ..nije to to...iako, ja se svakom godisnjem dobu veselim ko' malo dijete, uvijek ima nesto kaj me veseli...

Tejuska♡
    06. Kolovoz 2014. 17:40

I ja se slazem da Bozic nije Bozic bez snijega..I ja bi ga voljela ove godine a ne da padne u ozujku kad treba bit lijepo proljece.. :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilica
    06. Kolovoz 2014. 18:33

ma to se sve tako pobrkalo da se ne bi cudila da se na bozic kupamo u moru

antonio
    07. Kolovoz 2014. 03:06

evo cure moje da vam se javim nabrzinu,umorna sam i iscrpljenaimala sam uzasan porod OPET ali dobro sve je proslo i iza mene i moja malena je samnomhvala svima na ljepim zeljama

Hope
    07. Kolovoz 2014. 07:40

Antonio moje iskrene cestitke!!!!
    Od <3 tebi i curi zelim sve najbolje!!!!!

ninika11
    07. Kolovoz 2014. 09:21

antonio čestitke od srca. mazite se i i pazite. neka je sve dobro prošlo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.