Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    15. Srpanj 2014. 23:19

cure moje ja vec sat vremena mucim muku sa kotrkcijama ali samo od trbuha prema stidnoj kosti dole sad osjecam kako mi se bol siri na noge

piper
    16. Srpanj 2014. 07:44

Antonio kak si jutros? Jel to bebolina krenula?

blondie2010
    16. Srpanj 2014. 10:22

Antonio drzi se! 
    Ninina22 ima sto novoga?
    Evo da ja podijelim jos svoja neka iskustva, mozda pomogne nekome... 
    Sluzni cep mi je ispao u jednom navratu, 10 dana prije poroda. Izgledao je kao smrklja, bjelkast i gust, oko 1,5 cm duljine i debljine. Doktori se nisu obazirali na tu informaciju. 
    Trudovi su krenuli kao klasicni menstrualni, bol u donjem trbuhu i ledjima. Al ne bih ih prepoznala dok se nisu pojacali da nisam bila prikopcana na ctg. Ugl, meni su bili jako neredoviti i tek su se ustalili kad su me stavili na drip. Bol je bila grozna, treslo bi se cijelo tijelo a najvise noge nekontrolirano, kao jaka jaka groznica - od pocetka jakih trudova do kraja  poroda. Na wcu sam bila svakih 30 min mokriti iako nisam pila nista. 
    Plodna voda mi je pukla na stolu, osjetila sam samo da mi se nesto toplo razlilo po nogama i cini minse da je toga nilo dosta, nije curkalo polako.
    Nema sumnje da cete prepoznati jake trudove, samo je pocetak zeznut. Ja bih rekla  da je najbolje otici u bolnicu kad bol postane jaca od uobicajene jer taj razmak, kod mene, nije bas pouzdan... 
    Eto, mozda je pomoglo... Sretno!!! :*

I jos - hvala svima na lijepim zeljama! Mi smo dobro, Neva ima povisen crp pa dobiva antibiotike tak da smo tu jos bar do vikenda i malo se mucimo s dojenjem jer ja imam uvucene bradavice ali ide to. Prekrasno je biti s njom :)))

Tina0208
    16. Srpanj 2014. 12:23

5ra kako je kod tebe?? sluzni cep otisao?? ima kakvih promjena???

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.