blondie, puno sreće ti želim, iako se nadam da već do sada imaš svoje sunce u rukama... Puse!
Krešimir 19.08.2014. <3
Blondie jesili rodila mada ja mislim da jesi i da vec drzis svoje zlato u zagrljaju
Bok svima! Evo Neva i ja smo u sobi u karlovackom rodilistu :) Stigla je jutros iza 10 sati, 3330 g i 49 cm i savrsena je! Ja sam se dosta namucila, 8 sati jakih trudova prije radjaone pa onda jos 4 u boxu, jako jako bolno i iscrpljujuce jer nisam spavala ni jela al evo na kraju se sve isplati :) Vec je malo papala i dvaput pokakala doktore :)
Bok svima! Evo Neva i ja smo u sobi u karlovackom rodilistu :) Stigla je jutros iza 10 sati, 3330 g i 49 cm i savrsena je! Ja sam se dosta namucila, 8 sati jakih trudova prije radjaone pa onda jos 4 u boxu, jako jako bolno i iscrpljujuce jer nisam spavala ni jela al evo na kraju se sve isplati :) Vec je malo papala i dvaput pokakala doktore :)
Bravo za malenu princezu da je pokazala doktorima da je zivahna curica he he,a i ti si se dosta napatila ali vrjedilo je za malenu princezu
,cestitke jos jednom od.
Bravo Blondie! Jako se veselim zbog vas!
Nadam se da ćeš imati vremena i prostora za odmor... I naravno da se sve isplati!
I krasno ste ime izabrali za djevojčicu!
Krešimir 19.08.2014. <3
Blondie, bas mi je dragooo.:)). I ja jedvaa cekam.:)). Jucer sam bila tuzna jer se nista ne dogada, a mene sve bolliii.
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Draga, cestitam! Neva je prava cura, sve zna! Zelim ti bez oporavak i da Neva ne zeza puno, osobito nocu!
Čestitke Blondie još jednom.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji