Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninina22
    18. Srpanj 2014. 17:43

Evo da vam javim, jos nista no danas sam bila na kontroli uloziva sam za vrsak prsta i ginekologica kaze da bi uskoro trebalo krenuti, jer imam i cestu stolicu i te bolove i to sve samo sto ne krene. Jako je zadivoljna sa nalazom. I meni jevodmah lakse, bebac je superr. Hvala curke na podrsci. Javljat cu Vam novosti

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

5ra3
    18. Srpanj 2014. 17:58

Evo i nas! Jutro smo provele u TA:ctg,pregled i nećete vjerovati radili su mi i UZV (konačno ja došla na svoje. Uglavnom ctg je bio uredan,pregledom ustanovljeno da sam otvorena tri prsta,a UZV nam je pokazao da je bebica okej i da ima 2900 g. Doktorici koja je danas bila dežurna u TA skidam kapu na susretljivosti,ljubaznosti i volji za posao-žena je mrak!  
    Pošto sam otvorena i da to nebi predugo tako bilo, ako do poroda ne dođe do petka 25.07. onda će ona inducirati porod. 
    Znači još najviše tjedan dana čekanja! weeee 

5ra ;)

Tina0208
    18. Srpanj 2014. 18:29

5ra jupiii za tebe.... bas super...
    joj sve cete mi rodit drugi tjedan....a sto cu ja...kad ce moje vrijeme doci....

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    18. Srpanj 2014. 19:00

5ra  weeee bravooo draga  jos najvise tjedan dana i bebica je tuuu  mora da si jako uzbudena draga,,sretnoo ti bilo ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    18. Srpanj 2014. 19:09

ej cure moje drugi tjedan ce bit uzbudljiv ali samo neka dodu nase bebice.
    Tina moja mozda ces i ti sa nama drugi tjedan a mozda i ja prenesem he he.

ivanahaha
    18. Srpanj 2014. 19:37

Stizu nase ljetne bebice polako :)))) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.