Evo da vam javim, jos nista no danas sam bila na kontroli uloziva sam za vrsak prsta i ginekologica kaze da bi uskoro trebalo krenuti, jer imam i cestu stolicu i te bolove i to sve samo sto ne krene. Jako je zadivoljna sa nalazom. I meni jevodmah lakse, bebac je superr. Hvala curke na podrsci. Javljat cu Vam novosti
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Evo i nas! Jutro smo provele u TA:ctg,pregled i nećete vjerovati radili su mi i UZV (konačno ja došla na svoje. Uglavnom ctg je bio uredan,pregledom ustanovljeno da sam otvorena tri prsta,a UZV nam je pokazao da je bebica okej i da ima 2900 g. Doktorici koja je danas bila dežurna u TA skidam kapu na susretljivosti,ljubaznosti i volji za posao-žena je mrak!
Pošto sam otvorena i da to nebi predugo tako bilo, ako do poroda ne dođe do petka 25.07. onda će ona inducirati porod.
Znači još najviše tjedan dana čekanja! weeee
5ra, tako mi je drago:))). Uskoro ces i ti vidjeti svoju bebicu.:). Saljem pozitivne vibree
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Evo i nas! Jutro smo provele u TA:ctg,pregled i nećete vjerovati radili su mi i UZV (konačno ja došla na svoje. Uglavnom ctg je bio uredan,pregledom ustanovljeno da sam otvorena tri prsta,a UZV nam je pokazao da je bebica okej i da ima 2900 g. Doktorici koja je danas bila dežurna u TA skidam kapu na susretljivosti,ljubaznosti i volji za posao-žena je mrak!![]()
Pošto sam otvorena i da to nebi predugo tako bilo, ako do poroda ne dođe do petka 25.07. onda će ona inducirati porod.
Znači još najviše tjedan dana čekanja! weeee
Drzim ti fige da dođu trudovi prirodno da ne moras na indukciju. Sretno :)

14.06.2014. L ♥
5ra ;)
5ra jupiii za tebe.... bas super...
joj sve cete mi rodit drugi tjedan....a sto cu ja...kad ce moje vrijeme doci....
Laura 21.08.2014 :-*
5ra weeee bravooo draga jos najvise tjedan dana i bebica je tuuu
mora da si jako uzbudena draga,,sretnoo ti bilo ;)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ej cure moje drugi tjedan ce bit uzbudljiv ali samo neka dodu nase bebice.
Tina moja mozda ces i ti sa nama drugi tjedan a mozda i ja prenesem he he.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji