Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninina22
    18. Srpanj 2014. 17:43

Evo da vam javim, jos nista no danas sam bila na kontroli uloziva sam za vrsak prsta i ginekologica kaze da bi uskoro trebalo krenuti, jer imam i cestu stolicu i te bolove i to sve samo sto ne krene. Jako je zadivoljna sa nalazom. I meni jevodmah lakse, bebac je superr. Hvala curke na podrsci. Javljat cu Vam novosti

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

5ra3
    18. Srpanj 2014. 17:58

Evo i nas! Jutro smo provele u TA:ctg,pregled i nećete vjerovati radili su mi i UZV (konačno ja došla na svoje. Uglavnom ctg je bio uredan,pregledom ustanovljeno da sam otvorena tri prsta,a UZV nam je pokazao da je bebica okej i da ima 2900 g. Doktorici koja je danas bila dežurna u TA skidam kapu na susretljivosti,ljubaznosti i volji za posao-žena je mrak!  
    Pošto sam otvorena i da to nebi predugo tako bilo, ako do poroda ne dođe do petka 25.07. onda će ona inducirati porod. 
    Znači još najviše tjedan dana čekanja! weeee 

ninina22
    19. Srpanj 2014. 01:05

5ra, tako mi je drago:))). Uskoro ces i ti vidjeti svoju bebicu.:). Saljem pozitivne vibree

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

LuKi5
    19. Srpanj 2014. 15:19

5ra

Evo i nas! Jutro smo provele u TA:ctg,pregled i nećete vjerovati radili su mi i UZV (konačno ja došla na svoje. Uglavnom ctg je bio uredan,pregledom ustanovljeno da sam otvorena tri prsta,a UZV nam je pokazao da je bebica okej i da ima 2900 g. Doktorici koja je danas bila dežurna u TA skidam kapu na susretljivosti,ljubaznosti i volji za posao-žena je mrak!  
    Pošto sam otvorena i da to nebi predugo tako bilo, ako do poroda ne dođe do petka 25.07. onda će ona inducirati porod. 
    Znači još najviše tjedan dana čekanja! weeee 

Drzim ti fige da dođu trudovi prirodno da ne moras na indukciju. Sretno :)

14.06.2014. L ♥

5ra ;)

Tina0208
    18. Srpanj 2014. 18:29

5ra jupiii za tebe.... bas super...
    joj sve cete mi rodit drugi tjedan....a sto cu ja...kad ce moje vrijeme doci....

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    18. Srpanj 2014. 19:00

5ra  weeee bravooo draga  jos najvise tjedan dana i bebica je tuuu  mora da si jako uzbudena draga,,sretnoo ti bilo ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    18. Srpanj 2014. 19:09

ej cure moje drugi tjedan ce bit uzbudljiv ali samo neka dodu nase bebice.
    Tina moja mozda ces i ti sa nama drugi tjedan a mozda i ja prenesem he he.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI