Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blondie2010
    12. Srpanj 2014. 20:39

Meni je sluzni cep otisao prije 8 dana, a termin mi je sutra - i nista se ne dogadja... Sutra se moram javiti u bolnicu na pregled, al imam osjecaj da se nakon toga vracam doma jer uopce nemam dojam da se malenoj ide van :D Prosli ctg je pokazao 1 trud kojeg nisam osjetila i vec 10 dana sam otvorena za prst... A nestrpljivaaaa! :)
    Ninina22 - meni su rekli u bolnici da je moguc iscjedak i lagano krvarenje nakon pregleda, posebno nakon gledanja plodne vode...

blondie2010
    13. Srpanj 2014. 12:00

Evo mene su danas ostavili jer je uzv pokazao smetnje u protocima krvi kroz pupkovinu pa da budem na promatanju. Nisam sretna, al bolje da me prate da ne bi nesto poslo pp krivu... Ako mi se zakompliciralo, porodit ce me, kazu... Drzite fige!

blondie2010
    14. Srpanj 2014. 00:22

Uf, nisam najsretnija. Imam dosta jake trudove, a beba se ne spusta i ne otvaram se nimalo! Umorna sam i ne mogu spavat od bolova, nisam jela od jutra... sve u svemu - ajajaj :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.