Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    15. Srpanj 2014. 14:25

Mene su leđa rasturala. Ali ja sam i inače osjetljiva na križa. :)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

5ra3
    15. Srpanj 2014. 16:38

Hvala curke! :)
    Mmama najgore je to kaj neznam kaj da mislim,pošto mi je ovo prva trudnoća i nemam veze s ničim. Uglavnom leđa me znaju zabolit i to se onda proširi na trbuh-bol kao pred menstruaciju i tako par puta na dan a na wc-u sam sve češće!???

5ra ;)

ninina22
    15. Srpanj 2014. 17:03

Vjerujem da cemo znati kad krene. Makar me konstantno bole leda i trbuh. Da li je kojoj od Vas bio nalaz cerviks smeksan satroponiran 1/2cl zatvoren, a dns ssm 40 +1

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

Me&She
    15. Srpanj 2014. 19:52

doktori nikad ništa ne kažu, google je najbolji prijatelj :)
    a trudove ako ništa drugo da se primjetit po tome, bez obzira kako boljeli i gdje boljeli trebali bi biti u jednakim vremenskim intervalima

5ra3
    15. Srpanj 2014. 20:36

Ninina nepoznat mi je takav nalaz,moj zadnji nalaz glasi ovako: "cervix 1 članak,prohodan za 3 pp do ovoja i gl.KČS poz"-i tu mi je jedino jasno da sam otvorena za 3 prsta,evo danas ušla u 39.tjedan. Rekla mi je doktorica prije tjedan dana da očekujem porod kroz pet dana ali eto još ništa. Krajem tjedna idem u TA na kontrolu. A kad ti ideš?

Me&She slažem se za google,svašta se tu da zaključit! 

5ra ;)

Boobie
    15. Srpanj 2014. 20:59

5ra znaci prohodna si 3 prsta do ovoja i glavice, znaci pipnuo je vodenjak i glavicu, KČS poz znaci da je cirkulacija pozitivna, odnosno da srce kuca :)

ninina22 satroponiran znaci da ti cerviks nije tocno centriran na izlaz iz rodnice, uloziv za pola clanka prsta, zatvoren vjerojatno misli na unutarnje usce :)

5ra3
    15. Srpanj 2014. 21:37

Hvala Booble,baš si ! 

5ra ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.