5ra kako je kod tebe?? sluzni cep otisao?? ima kakvih promjena???
5ra kako je kod tebe?? sluzni cep otisao?? ima kakvih promjena???
Tina draga kad bi bila sigurna da je to bio sluzni čep rekla bi da je otišao... uglavnom većih promjena nema,kontrakcije su prisutne svakodnevno,u petak kontrola pa ćemo vidjeti! Iskreno se nadam trudovima na ctg-u jer sam već prenestrpljiva!!!
Kako si ti?
5ra ;)
Laura 21.08.2014 :-*
Blondi drzite se jos malo cete uzivat doma.,evo mene opet pocele mucit kontrakcije i to jako me boli zovem ginekologicu ali mi se ne javlja mislim probat cekat muza da dode sa posla pa da me vozi za pulu jer imam osjecaj da je sve gore
Blondi drzite se jos malo cete uzivat doma.,evo mene opet pocele mucit kontrakcije i to jako me boli zovem ginekologicu ali mi se ne javlja mislim probat cekat muza da dode sa posla pa da me vozi za pulu jer imam osjecaj da je sve gore
zovi, zovi, nemoj ništa čekat, neka oni vide kaj je jer te baš muči to i dugo traje.. kaj imaš izgubiti

url=https://lilypie.com]
eto bila sam danas na ctg-u i nista...kontrola opet tek za tjedan dana...
ja nemam vise ni kontrakcije,sve mi je stalo... izgleda da necu uskoro put radaone...
Ma ja više ništa neznam,očekujem porod prije i onda sam još više nestrpljiva a još ništa...Možda ništa jedno s drugim nema veze a mi se živciramo!? ti si 2.08. ili?
Ma ja više ništa neznam,očekujem porod prije i onda sam još više nestrpljiva a još ništa…Možda ništa jedno s drugim nema veze a mi se živciramo!? ti si 2.08. ili?
beba mora van ovako ili onako, možda koji dan prije, možda poslije, samo strpljivo, mislim baš prava daje savjete, ja sam cure isto luda 28.7, uvijerena da će prije a sad kad prenesem hhehehhehehehe

url=https://lilypie.com]
5ra ;)
da,da... 02.08.
ma samo se ti opusti,ionako ne mozes protiv prirode.... kad ce ti bit sudeno,rodit ces...
e to i ja zaključim na kraju,svaki put kad me ulovi nestrpljivost!!!
5ra ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji