Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    10. Lipanj 2014. 21:20

Juuu Bjap sretnoooooo blizi se i tebii sad skoro  sve je nekako stvarnije drzii se

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

11. Lipanj 2014. 00:11

Sretno bjap!

venera
    13. Lipanj 2014. 13:00

Hvala svima! 
    Što se tiče trudova, sada ih definitivno znam prepoznati  Ono na početku nije bilo ništa u usporedbi s pravim trudovima. Naravno, bez epiduralne sam rađala pa sam ih pošteno i osjetila.

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

medsr
    28. Lipanj 2014. 18:49

alo cure...ja sam 38+1,bila prekjučer na ctg i pregledu.sve ok,skroz zatvorena,naručena na kontrolu za tjedan dana.e sad,jučer me nešto stiskalo u križima,a danas sam od jutra u tome.bolovi su nisko dolje kao da imam mjesečnicu i šire se ukriža.nemogu izračunati neku minutažu između..jedan put svakih 15 minuta,pa na 3 minute pa pola sata mir...ŠTA DA RADIM'?jel vrijeme za rađaonu...već sam luda...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.