Napisala sve u općoj brbljaonici :D
uglavnom, ja nikad nebum rodila :D
cure moje evo ustala sam se u 6 sati piškit, cjelu noć sam slabo spavala jer sam mislila da me muče lažnjaci, koje do sad nikako nisam imala. u 06,10 mi je ispao sluzni čep pa mislim da ovo ipak nisu lažnjaci. znate šta tako mi je nevjerojatno da se ovo meni događa. mislim da su mi trudovi na neki dvadeset i nešto minuta, molite se za mene
da, danas nam je 38. tjedan točno..
Sretno!! Mozda je zato beba bila mirna na ctgu, priprema se za izlazak :)
Ja se ne bojim da necu prepoznat prave trudove s obzirom da se moje tijelo uopce ne priprema na porod. -.-'
Sad sam 39+2 a od laznjaka nista. Nista me ne steze ni ne boli. Svake prijestupne me bebac malo zagrebe dolje i to je to. Jucer sam vise od tri sata hodala po Ikei i na kraju su me samo malo leda bolila. Mislim da moj bebac ne zeli van na termin.
Zato cu vristat kad krenu trudovi i bol..
ja ih isto do sad nisam imala, samo se nadam da to sad nece trajat danima, iako su m na 20 min ali nisu niti jaki niti dugi, mislim nije da se zalim da mi je bol mala, ali za sad su baš svakih 20 min, a u 9 sam trebala ići na ctg, necu otići jer će me ostavit tamo a to je zadnje što mi treba, hvala vam na podršci, sad mi to tako puno znači..
Luli vjerojatno imaš pravo jer se i sinoć nije micala pa sam već pizdila zašto je mirna, sad se mice između trudova.. nadam se da se dovoljno spustila
Sortiraj odgovore
Najstariji