cure moje evo ustala sam se u 6 sati piškit, cjelu noć sam slabo spavala jer sam mislila da me muče lažnjaci, koje do sad nikako nisam imala. u 06,10 mi je ispao sluzni čep pa mislim da ovo ipak nisu lažnjaci. znate šta tako mi je nevjerojatno da se ovo meni događa. mislim da su mi trudovi na neki dvadeset i nešto minuta, molite se za mene
da, danas nam je 38. tjedan točno..
cure moje evo ustala sam se u 6 sati piškit, cjelu noć sam slabo spavala jer sam mislila da me muče lažnjaci, koje do sad nikako nisam imala. u 06,10 mi je ispao sluzni čep pa mislim da ovo ipak nisu lažnjaci. znate šta tako mi je nevjerojatno da se ovo meni događa. mislim da su mi trudovi na neki dvadeset i nešto minuta, molite se za mene
da, danas nam je 38. tjedan točno..
Tena,drži se!!!!Želim ti brz i lak porod
Sretno!! Mozda je zato beba bila mirna na ctgu, priprema se za izlazak :)
Ja se ne bojim da necu prepoznat prave trudove s obzirom da se moje tijelo uopce ne priprema na porod. -.-'
Sad sam 39+2 a od laznjaka nista. Nista me ne steze ni ne boli. Svake prijestupne me bebac malo zagrebe dolje i to je to. Jucer sam vise od tri sata hodala po Ikei i na kraju su me samo malo leda bolila. Mislim da moj bebac ne zeli van na termin.
Zato cu vristat kad krenu trudovi i bol..
Sretno!! Mozda je zato beba bila mirna na ctgu, priprema se za izlazak :)
Ja se ne bojim da necu prepoznat prave trudove s obzirom da se moje tijelo uopce ne priprema na porod. -.-'
Sad sam 39+2 a od laznjaka nista. Nista me ne steze ni ne boli. Svake prijestupne me bebac malo zagrebe dolje i to je to. Jucer sam vise od tri sata hodala po Ikei i na kraju su me samo malo leda bolila. Mislim da moj bebac ne zeli van na termin.
Zato cu vristat kad krenu trudovi i bol..
nema tu pravila.. ja sam dvoje rodila i nisam imala lažne trudove ni sa jednim..

url=https://lilypie.com]
ja ih isto do sad nisam imala, samo se nadam da to sad nece trajat danima, iako su m na 20 min ali nisu niti jaki niti dugi, mislim nije da se zalim da mi je bol mala, ali za sad su baš svakih 20 min, a u 9 sam trebala ići na ctg, necu otići jer će me ostavit tamo a to je zadnje što mi treba, hvala vam na podršci, sad mi to tako puno znači..
Luli vjerojatno imaš pravo jer se i sinoć nije micala pa sam već pizdila zašto je mirna, sad se mice između trudova.. nadam se da se dovoljno spustila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji