Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    24. Studeni 2014. 13:36

Sorry, dva puta sam poslala...

Mala muca , sretno i spretno  ako je to to! 

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:39

Ma imaš pravo da,ionako mi je bolje da taj dan nisam ni došla,ne znam koji klinac su nam sve  to napričali i pokazivali slajdove,samo sam se poslije živcirala.

Da te nešto pitam,kad si već tu-ti si rodila bez epiduralne koliko se sjećam,jesu ti davali kakve druge lijekove za bolove,meni je gin.spominjao neke na bazi morfija?

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:43

I to što si rekla što pročitaš,nisam se ni opterećivala curenjem plodne vode,dok svi nisu počeli o tome ovdje pisati,niti preuranjenom porodu dok cure nisu mahom počele rađati ranije....paranoja  

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:44

Tina,sam kažem kaj su nam rekli iz brige,ne zato da mi budete gladne

Tina0208
    24. Studeni 2014. 13:46

ma ne brini draga...nije ti porod sam tak i nebu gotov za 5 minuta... nazalost...

Laura 21.08.2014 :-*

Pilici
    24. Studeni 2014. 13:46

E to nesto sam dobila i ja dva puta super mi je bilo prvi put sam povracala tri puta al mi je to olaksalo a drugi put kao sto tina kaze spavam i onda puhpuhpuh  Imala sam osjecaj kao da me malo izdrogiralo hehe

zebrica

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:48

Nažalost

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.