Sorry, dva puta sam poslala...
Mala muca , sretno i spretno ako je to to!
Ma imaš pravo da,ionako mi je bolje da taj dan nisam ni došla,ne znam koji klinac su nam sve to napričali i pokazivali slajdove,samo sam se poslije živcirala.
Da te nešto pitam,kad si već tu-ti si rodila bez epiduralne koliko se sjećam,jesu ti davali kakve druge lijekove za bolove,meni je gin.spominjao neke na bazi morfija?
Ma imaš pravo da,ionako mi je bolje da taj dan nisam ni došla,ne znam koji klinac su nam sve to napričali i pokazivali slajdove,samo sam se poslije živcirala.
Da te nešto pitam,kad si već tu-ti si rodila bez epiduralne koliko se sjećam,jesu ti davali kakve druge lijekove za bolove,meni je gin.spominjao neke na bazi morfija?
meni su dali nesto sto me skroz nafiksalo da sam spavala medu trudovima koji su bili na svakih par sekundi...
Laura 21.08.2014 :-*
Pitali su me jel hocu kaj protiv bolova, ja sam rekla da ne...ja sam ti frikusa koja je htjela sve ful prirodno
Tak da ti ne znam nist o tim lijekovima protiv bolova, sorry
I to što si rekla što pročitaš,nisam se ni opterećivala curenjem plodne vode,dok svi nisu počeli o tome ovdje pisati,niti preuranjenom porodu dok cure nisu mahom počele rađati ranije....paranoja
ma ne brini draga...nije ti porod sam tak i nebu gotov za 5 minuta... nazalost...
Laura 21.08.2014 :-*
E to nesto sam dobila i ja dva puta super mi je bilo prvi put sam povracala tri puta al mi je to olaksalo a drugi put kao sto tina kaze spavam i onda puhpuhpuh Imala sam osjecaj kao da me malo izdrogiralo hehe
E to nesto sam dobila i ja dva puta super mi je bilo prvi put sam povracala tri puta al mi je to olaksalo a drugi put kao sto tina kaze spavam i onda puhpuhpuhImala sam osjecaj kao da me malo izdrogiralo hehe
Svi kažu da povraćaju...a hebemu
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji