Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    24. Studeni 2014. 13:36

Sorry, dva puta sam poslala...

Mala muca , sretno i spretno  ako je to to! 

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:39

Ma imaš pravo da,ionako mi je bolje da taj dan nisam ni došla,ne znam koji klinac su nam sve  to napričali i pokazivali slajdove,samo sam se poslije živcirala.

Da te nešto pitam,kad si već tu-ti si rodila bez epiduralne koliko se sjećam,jesu ti davali kakve druge lijekove za bolove,meni je gin.spominjao neke na bazi morfija?

Tina0208
    24. Studeni 2014. 13:43

Nalah

Ma imaš pravo da,ionako mi je bolje da taj dan nisam ni došla,ne znam koji klinac su nam sve  to napričali i pokazivali slajdove,samo sam se poslije živcirala.

Da te nešto pitam,kad si već tu-ti si rodila bez epiduralne koliko se sjećam,jesu ti davali kakve druge lijekove za bolove,meni je gin.spominjao neke na bazi morfija?

meni su dali nesto sto me skroz nafiksalo da sam spavala medu trudovima koji su bili na svakih par sekundi...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    24. Studeni 2014. 13:49

Nalah

Pitali su me jel hocu kaj protiv bolova, ja sam rekla da ne...ja sam ti frikusa koja je htjela sve ful prirodno 
    Tak da ti ne znam nist o tim lijekovima protiv bolova, sorry

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:43

I to što si rekla što pročitaš,nisam se ni opterećivala curenjem plodne vode,dok svi nisu počeli o tome ovdje pisati,niti preuranjenom porodu dok cure nisu mahom počele rađati ranije....paranoja  

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:44

Tina,sam kažem kaj su nam rekli iz brige,ne zato da mi budete gladne

Tina0208
    24. Studeni 2014. 13:46

ma ne brini draga...nije ti porod sam tak i nebu gotov za 5 minuta... nazalost...

Laura 21.08.2014 :-*

Pilici
    24. Studeni 2014. 13:46

E to nesto sam dobila i ja dva puta super mi je bilo prvi put sam povracala tri puta al mi je to olaksalo a drugi put kao sto tina kaze spavam i onda puhpuhpuh  Imala sam osjecaj kao da me malo izdrogiralo hehe

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:49

Zebrica

E to nesto sam dobila i ja dva puta super mi je bilo prvi put sam povracala tri puta al mi je to olaksalo a drugi put kao sto tina kaze spavam i onda puhpuhpuh  Imala sam osjecaj kao da me malo izdrogiralo hehe

Svi kažu da povraćaju...a hebemu

zebrica

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:48

Nažalost

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI