Mmama setkam ispred kuce mozda se pokrenu
Kimito kak je to ljepo, jel ti govore kad bi vas mogli pustit doma?
zebrica
Zebrica
Mmama setkam ispred kuce mozda se pokrenu
Kimito kak je to ljepo, jel ti govore kad bi vas mogli pustit doma?
Zebrice, samo setkaj i dodji pa da se upoznamo! :)
Ne, nista ne znam, kad ih pitam koliko ce to trajat, odgovori su: prerano je za rec, ovisi o njoj, to cemo jos vidjet i sl. Ja se psihicki pripremam na nekih dva tjedna, pa ako nas puste ranije nitko sretniji od mene!!!
Kad tako ljepo napredujete, nadam se da ćete i prije doma
zebrica
Curke koje imate iskustva... Mozda sam malo u krivoj temi... Ali vec jako iscekujem svoju bebu pa sam znatizeljna... Je li istina da se beba pred porod umiri? I koliko otprilike prije? Nama je preksutra punih 38 tj. Ali beba je dosta mirnija nego je bila. Kada se javi, par puta na dan, onda su to pravi udarci, ali ne po cijeli dan kao prije... Na zadnjem pregledu sam bila 31.10., a sada trenutno doktor nije prisutan, pa su rekli da se zamjeni javim samo ako bude problema... I da, rekao je tada da se vrat maternice skracuje, ali je sve ok.
baby M nemam iskustva ako koliko sam skužila po pričama, beba se umiri neposredno prije poroda, možda dan, možda par sati, opet svi pišu različito, nekima se i ne umiri..
Pojma nemam... Bila bih mirnija da sam bila na pregledu sad u poned. Jer blizu termina smo, pa mi se sve cini nekako dugo, zanima me svaka promjena...
I jos je curica, a one kao znaju uraniti pa...
Sortiraj odgovore
Najstariji