Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    05. Studeni 2014. 21:31

Jesu ti u nekim pravilnim razmacima? To su ti vjerojatno pripremni trudovi. Sto je blize termin znaju biti jaci, bolniji. Jesi probala prosetat Ili pod tus. Pa ako ti bol popusta onda nisu pravi trudovi.

14.06.2014. L ♥

Bori
    05. Studeni 2014. 21:33

Mene jače boli kad ustanem..al imam i polip neki, pa me u rodnici boli kao da me iglom netko ubo. Zadjih dana me boli toliko da moram čučnut ili se malo sagnuti

Bori
    05. Studeni 2014. 21:34

Prije sat vremena bilo jedno, sad nakon sat opet..

LuKi5
    05. Studeni 2014. 21:45

Ajoj...To su ti po svemu sudeci b-h kontrakcije. A kicma pred kraj zna boliti radi trbuha, vjeruj mi znati ces kad ti pocnu bas pravi trudovi. Ne moze ih se zamijenit ni sa cim. Probaj se prebacit na lijevi bok kad ti tako pocne I udobno se smjesti. Ja sam radi jakih I ucestalih kontrakcija pila magnezij.

14.06.2014. L ♥

Bori
    05. Studeni 2014. 21:46

Ja pijem mg 300 direkt od 25 tt. Super...nadam se da je tako. Svi kazu da cu znat pa valjda i hoću, u svakom slučaju hvala!

• magdam
    06. Studeni 2014. 22:19

Evo meni je termin 22.11.! i svaki dan iščekujem. Prvi porod je završio carskim jer nisam imala trudova i nisam se otvarala. A sad mi je rekla doktorica da ako sve bude bilo ok idem na prirodan i sve me više hvata frka jer ne znam kakvi su trudovi. S vremena na vrijeme osjetim bol u donjem dijelu kralježnice kao kod menge, ali prođe. I već neko vrijeme osjećam dolje s desne strane bol dok hodam ili čučnem ili se ustajem, ne znam kao da me stidna kost bol, ne znam se točno niti izraziti :-) 8.11. ću ući u 38. tjedan pa si mislim kako mi se već i kraj lagano bliži :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.