Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    13. Studeni 2014. 11:55

zebricaaaaa.... jesi bila na pregledu???

Laura 21.08.2014 :-*

Bori
    13. Studeni 2014. 16:21

Je li nekome od vas bilo mučno za vrijeme trudova i jeste li povraćale? Mene za sad muče samo b-h kontrakcije, al uvijek prije njih ide osjećaj mučnine? Neki dan sam skoro povraćala. Meni je sad 38+6 i b-h su mi sve češće i jače.

Bori
    13. Studeni 2014. 18:06

Odlično nakon što sam povraćala 4,5 mjeseca sad jos i to...A preživjet ću..mozda prođe samo s mučninom.

Pilici
    13. Studeni 2014. 21:32

Drage moje, evo me ostala u bolnici 
    Na pregledu danas pita doktorica jesam ponjela stvari da ostajem, otvorena sam 2cm, plodna voda mljecna, radili su mi ctg i uzv beba je procjenjena na 4500kg , htjela mi je doktorica nocas napravit indukciju ali je dezurna u subotu pa ce mi sutra ponoci. Pitala sam kako ce mi tu indukciju, prvo cu dobit ricinusovo ulje i klizmu, pa ce mi busit vodenjak pa tek onda drip.. Jedva cekam i molim Boga da sve prode uredu, a u drugu ruku i strah i uzbudenje mi radi  Ima koja iskustva s ricinusovim ulje?

zebrica

Boška2
    13. Studeni 2014. 21:40

Draga sretno i drzi se,a mozda i samo krene prije subote! Normalno da te je strah i da si uzbudena,ali samo misli na bebu i bit ce sve u redu! Sretno i jos malo i tvoja bebica ce ti biti u narucju!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Pilici
    13. Studeni 2014. 21:55

Hvala Boska, promjena plana sestra mi je sad donjela ricinuskovo ulje i rekla da ga popijem u ponoc a u 5 ujutro idem na klistir..sad sigurno nema spavanja 

zebrica

LuKi5
    13. Studeni 2014. 22:05

Zebrica, draga sreeeetnooo!!!! 

14.06.2014. L ♥

Pilici
    13. Studeni 2014. 22:12

Hvala draga  Jesi ti bila na induciranom??

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.