Je li nekome od vas bilo mučno za vrijeme trudova i jeste li povraćale? Mene za sad muče samo b-h kontrakcije, al uvijek prije njih ide osjećaj mučnine? Neki dan sam skoro povraćala. Meni je sad 38+6 i b-h su mi sve češće i jače.
Odlično nakon što sam povraćala 4,5 mjeseca sad jos i to...A preživjet ću..mozda prođe samo s mučninom.
Drage moje, evo me ostala u bolnici
Na pregledu danas pita doktorica jesam ponjela stvari da ostajem, otvorena sam 2cm, plodna voda mljecna, radili su mi ctg i uzv beba je procjenjena na 4500kg , htjela mi je doktorica nocas napravit indukciju ali je dezurna u subotu pa ce mi sutra ponoci. Pitala sam kako ce mi tu indukciju, prvo cu dobit ricinusovo ulje i klizmu, pa ce mi busit vodenjak pa tek onda drip.. Jedva cekam i molim Boga da sve prode uredu, a u drugu ruku i strah i uzbudenje mi radi
Ima koja iskustva s ricinusovim ulje?
zebrica
Draga sretno i drzi se,a mozda i samo krene prije subote! Normalno da te je strah i da si uzbudena,ali samo misli na bebu i bit ce sve u redu! Sretno i jos malo i tvoja bebica ce ti biti u narucju!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Hvala Boska, promjena plana sestra mi je sad donjela ricinuskovo ulje i rekla da ga popijem u ponoc a u 5 ujutro idem na klistir..sad sigurno nema spavanja
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji