Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    12. Studeni 2014. 11:30

Cure, meni je danas termin. Uzbudenje sad vec radi na veliko, nadam sam se jucer da ce se nesto pokrenut, dosta jako su me boljela leda ali smirilo se. Ja bi da danas se pokrenu trudovi ili pukne vodenjak  Jucer me par puta dole u zdjelici tak zabolilo kao bol sa peckanjem i ta bol u ledima mislila sam krenulo je, a poslje se smirilo. Jel ste bebu pred sam porod osjecale skroz nisko, spustila se jos prije tjedan, tjedan i pol a sad vec par dana kad me lupa osjecam jako nisko..

zebrica

Neni5
    12. Studeni 2014. 12:38

Zebrice samo hrabro i strpljivo.
    Meni su par dana bili bolovi kao menstrualni, zadnji dan se bol počela širiti iz leđa i bila je jačeg inteziteta, imala sam krvavi iscjedak i tada sam otišla u bolnicu, to je bilo to. 
    Znam da sam tih zadnjih dana skroz slabo osjećala bebu.

Neni5
    12. Studeni 2014. 13:52

Dok su bili ti laganiji - menstrualni bolovi nije bilo pravila, znam da sam sve poslove normalno obavljala, trajali su nekoliko dana 3-4, mislim. 
    Zadnji dan me ulovilo popodne i bili su sve jači i jači, tada nisam mogla ništa, samo sam ležala i odbrojavala  oko ponoć sam išla u bolnicu. 
    Budi smirena i osluškuj kakve ti signale tijelo šalje 

Pilici
    12. Studeni 2014. 14:11

Da, tako je kod mene zadnje dane jaca bol u ledima a evo jucer i u trbuhu, otvorena sam od 35 tjedna za 1,5 cm a na zadnjem pregledu je gledala plodnu vodu i napisala mljecnost na nalazu, tak da se ja nadam da ce brzo krenut. Jucer sam imala veliko ciscenje kuce, danas nesto manje al isto skakucem  
    Sad sam zaboravila, ti si prenjela ili??

zebrica

Pilici
    12. Studeni 2014. 14:11

Da, tako je kod mene zadnje dane jaca bol u ledima a evo jucer i u trbuhu, otvorena sam od 35 tjedna za 1,5 cm a na zadnjem pregledu je gledala plodnu vodu i napisala mljecnost na nalazu, tak da se ja nadam da ce brzo krenut. Jucer sam imala veliko ciscenje kuce, danas nesto manje al isto skakucem  
    Sad sam zaboravila, ti si prenjela ili??

zebrica

Boška2
    12. Studeni 2014. 15:29

Zebrice,uskoro ce to. Ja sam ti osjetila jaki pritisak nisko u trbuhu i bol u ledima. Sve ko za mengu,ali konstantno. I tu noc su stigli trudovi. Drzi se,samo smireno!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Pilici
    12. Studeni 2014. 16:37

Hvala, Boska.. Sad pomalo bolucka mozda krene nocas 

zebrica

cloudy
    12. Studeni 2014. 16:44

Zebrice...samo grabro i sretno :) i nemoj nas zaboravit izvjestit o situaciji 

Pilici
    12. Studeni 2014. 16:51

Bez brige cloudy  samo da sve prode dobro 

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.