Cure, meni je danas termin. Uzbudenje sad vec radi na veliko, nadam sam se jucer da ce se nesto pokrenut, dosta jako su me boljela leda ali smirilo se. Ja bi da danas se pokrenu trudovi ili pukne vodenjak Jucer me par puta dole u zdjelici tak zabolilo kao bol sa peckanjem i ta bol u ledima mislila sam krenulo je, a poslje se smirilo. Jel ste bebu pred sam porod osjecale skroz nisko, spustila se jos prije tjedan, tjedan i pol a sad vec par dana kad me lupa osjecam jako nisko..
zebrica
Zebrice samo hrabro i strpljivo.
Meni su par dana bili bolovi kao menstrualni, zadnji dan se bol počela širiti iz leđa i bila je jačeg inteziteta, imala sam krvavi iscjedak i tada sam otišla u bolnicu, to je bilo to.
Znam da sam tih zadnjih dana skroz slabo osjećala bebu.
Dok su bili ti laganiji - menstrualni bolovi nije bilo pravila, znam da sam sve poslove normalno obavljala, trajali su nekoliko dana 3-4, mislim.
Zadnji dan me ulovilo popodne i bili su sve jači i jači, tada nisam mogla ništa, samo sam ležala i odbrojavala oko ponoć sam išla u bolnicu.
Budi smirena i osluškuj kakve ti signale tijelo šalje
Da, tako je kod mene zadnje dane jaca bol u ledima a evo jucer i u trbuhu, otvorena sam od 35 tjedna za 1,5 cm a na zadnjem pregledu je gledala plodnu vodu i napisala mljecnost na nalazu, tak da se ja nadam da ce brzo krenut. Jucer sam imala veliko ciscenje kuce, danas nesto manje al isto skakucem
Sad sam zaboravila, ti si prenjela ili??
zebrica
Da, tako je kod mene zadnje dane jaca bol u ledima a evo jucer i u trbuhu, otvorena sam od 35 tjedna za 1,5 cm a na zadnjem pregledu je gledala plodnu vodu i napisala mljecnost na nalazu, tak da se ja nadam da ce brzo krenut. Jucer sam imala veliko ciscenje kuce, danas nesto manje al isto skakucem
Sad sam zaboravila, ti si prenjela ili??
zebrica
Zebrice,uskoro ce to. Ja sam ti osjetila jaki pritisak nisko u trbuhu i bol u ledima. Sve ko za mengu,ali konstantno. I tu noc su stigli trudovi. Drzi se,samo smireno!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Zebrice...samo grabro i sretno :) i nemoj nas zaboravit izvjestit o situaciji
Sortiraj odgovore
Najstariji