Hm, mene isto malo muči hoću li znati razaznati prave od lažnih trudova (ako do lažnih i dođe). Ali svi mi kažu da će me tako zaboljeti da ću odmah znati.
Cure koje ste pocele osjećat trudove od leđa, dali vas je cjelo vrijeme boljelo cjeli donji dio leda ili? Boli me vec 2h donji dio leda ali vise kao na ljevu stranu, desna ne.
Dragi i ja bili smo aktivni i posto stalno moram ic piskit gacice su mi stalno mokre, neznam jel to zbog sexa ili mozda curka plodna voda..
Cijelo vrijeme mi je mokro dole, jel bi to mogla plodna voda curkat lagano??
zebrica
meni je tako pomalo curkala plodova voda ali se javljao ostar bol povremeno.a curilo je kad stojim a dok sjedim nista,drzim ti fige da sve bude ok..
Zebrice, jesi isprobala trik s maramicom? Kod mene je upalilo.. Inace, postoji neki test koji detektira ako je plodna voda, znam da ga imaju po bolnicama i neki ginekolozi, ne znam jel ima u ljekarni za kupit.. ja sam svog muza kad mi je puknuo vodenjako odmah poslala u ljekarnu da pita, ali nisu imali!
Zaspala sam ko top poslje, popustila je bol kad sam se nekak uspjela namjestit, nisam isprobala to sa maramicom jutros je samo malo bilo mokro, budem vidjela danas jel ce se sta dogadati, brojimo jos 3 dana do termina sad na sve gledam jel bi moglo krenuti
Hvala cure na savjetima
zebrica
staviš maramicu u gačice i tak hodaš pol sata... ak je mokro plodna voda, ak nije, iscjedak :)
Sortiraj odgovore
Najstariji