vidiš dada, ja za taj test nisam znala... ja znam jedino za ovaj sa šetnjom i maramicom
Nalah neslazem se s tobom da je to bez veze, puno cura kaze da nisu bile sigurne jel im curi plodna voda pa probaju i vide da ipak curi. Plus ako imas bolove i nisi sigurna dali curi lagano plodna voda, mozes probat i bar si mirniji.
Dada jel ima kakvih promjena kad ides na pregled?
zebrica
Slazem se, meni kad je puknuo nisam bila ziher, kad sam stavila maramicu i nakasljala se, bila je potpuno mokra, a ubrzo je nastala i lokva u kupaoni.
A zašto vi ako mislite da vam curi pl.voda, ne zovete ili odete odmah liječniku?Kako možete biti 100 % sigurne?Ili se ne bojite ako se to dešava,po maramici,danima?
Hehe znaci kimito onda to brzo krene curit.. Pa po meni bolje provjerit barem znas jel ide ili ne..jos kad imas i bolove i curkanje,bolje provjerit.
Kimito kak je cura, jel dobila na kilazi?
A zašto vi ako mislite da vam curi pl.voda, ne zovete ili odete odmah liječniku?Kako možete biti 100 % sigurne?Ili se ne bojite ako se to dešava,po maramici,danima?
Nemozes bit 100% siguran, ali kad bi vidjela da tak curi tj. Da maramica bude mokra, pricekala bi jos malo da vidim sta bi se dogadalo pa se tek onda zaputila u bolnicu. Nebi trcala odma u bolnicu ako nisam sigurna. Ovo je nacin na koji mozes provjerit i bit mirniji, definitivno nebi cekala danima ali bas zato mozes tako provjerit sta se dogada. To je moje misljenje, ti ili neko drugi bi postupio drukcije.
Meni je ovo sasvim prihvatljivo da vidis jel je ili nije.
zebrica
Hehe znaci kimito onda to brzo krene curit.. Pa po meni bolje provjerit barem znas jel ide ili ne..jos kad imas i bolove i curkanje,bolje provjerit.
Kimito kak je cura, jel dobila na kilazi?
Da, meni je brzo to dosta pocelo curit, jednostavno znas da ne moze bit nista drugo..jer iscjedak je potpuno drugaciji, ovo je bas voda(bar je tak meni bilo). Curka je vratila svoju kilazu, doduse, bila je izgubila samo 50g, sutra ju skidaju i sa suncanja tak da se nadam da se sad krecemo debljati :) Zebrice, drzim ti fige da bude sto bezbolnije! I da ti bude na porodu sestra Blazenka koja je stvarno super! Obavezno si uzmi wc papir, sapun, dezinfekcijske maramice i te stvari jer tu nema nicega! I ako mislis epiduralnu uzet napomeni im to jer ti ju nece nitko ponudit.. Dada, ti si isto u Vinogradskoj?
Nalah, naravno da ce svatko normalan otic u bolnicu ako sumnja da curi plodna voda, ali ovo je jednostavan i brz test koji moze potvrdit sumnju..
zebrica
Ne znam,mene bi bilo strah...ja bi svog odmah zvala i zakazala pregled,a ne da se doma ubijam u pojam.Pogotovo da mi se to desi dosta prije vremena.Rekli su nam na tečaju da to lagano curkanje može trajati i po 2 tjedna,a sad ti znaj jel urin,pl.voda ili iscjedak....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji