Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    09. Studeni 2014. 18:07

vidiš dada, ja za taj test nisam znala... ja znam jedino za ovaj sa šetnjom i maramicom

Nalah
    09. Studeni 2014. 18:15

Ma to je isto bez veze,samo čovjek postane paranoičan od tih gluposti

Pilici
    09. Studeni 2014. 18:33

Nalah neslazem se s tobom da je to bez veze, puno cura kaze da nisu bile sigurne jel im curi plodna voda pa probaju i vide da ipak curi. Plus ako imas bolove i nisi sigurna dali curi lagano plodna voda, mozes probat i bar si mirniji. 

Dada jel ima kakvih promjena kad ides na pregled?

zebrica

kimito
    09. Studeni 2014. 18:37

Slazem se, meni kad je puknuo nisam bila ziher, kad sam stavila maramicu i nakasljala se, bila je potpuno mokra, a ubrzo je nastala i lokva u kupaoni.

Nalah
    09. Studeni 2014. 18:43

A zašto vi ako mislite da vam curi pl.voda, ne zovete ili odete odmah liječniku?Kako možete biti 100 % sigurne?Ili se ne bojite ako se to dešava,po maramici,danima?

Pilici
    09. Studeni 2014. 18:43

Hehe znaci kimito onda to brzo krene curit.. Pa po meni bolje provjerit barem znas jel ide ili ne..jos kad imas i bolove i curkanje,bolje provjerit.
    Kimito kak je cura, jel dobila na kilazi?

zebrica

Nalah
    09. Studeni 2014. 18:51

Ne znam,mene bi bilo strah...ja bi svog odmah zvala i zakazala pregled,a ne da se doma ubijam u pojam.Pogotovo da mi se to desi dosta prije vremena.Rekli su nam na tečaju da to lagano curkanje može trajati i po 2 tjedna,a sad ti znaj jel urin,pl.voda ili iscjedak....

Nalah
    09. Studeni 2014. 18:57

Ok,hvala na objašnjenju

Dada32
    09. Studeni 2014. 19:16

Nalah, to je samo test da vidiš jesu ti gaćice mokre od iscjedka ili se stvarno nešto ozbiljno događa. Da ja skužim da mi curka plodna voda, ne bih čekala - javila bi se doktoru (odnosno, sad kad sam u terminu, otišla bih u bolnicu). 
    Mislim da se ne bi nitko s tim zezao. 

Ja sam imala tu "sreću" pa mi je cijeli zadnji mjesec bila prašuma u gaćicama i stvarno je to iritantno. Sto puta se prije pregleda obrišem i dok čekam tamo da mi natipka podatke od pregleda već osjetim ...  Ali mi je drago dok mi na uzv pogleda i kaže da je plodna voda, tj. količina ok. I na tom groznom pregledu dok kaže da je normalno, da nisu gljivice. Onda nekak lakše idem doma. 

Drago mi je i da sam se informirala, i naučila sam svašta tu na forumu.

Ali da ima šašavih cura/žena - sto posto ima. 
    Naslušala sam se svega samo kod mog doktora u čekaoni i ponekad sam bila osupnuta kako netko može biti toliko neinformiran oko stvari koje se uče u osnovnoj školi na biologiji. 
    I vjerujem da postoje žene koje stvarno misle da porod izgleda kao na filmu: ono da ti pukne vodenjak i iz tebe iscuri pol karnistra vode. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.