Amnioskopija je pregled plodne vode?kako se to radi i jel bolno? Malo ispadam bedak al kad neznam.bolje pitat pa da znam I od kojeg tjedna vam to rade?
Amnioskopija je pregled plodne vode?kako se to radi i jel bolno? Malo ispadam bedak al kad neznam.bolje pitat pa da znamI od kojeg tjedna vam to rade?
Meni su amnioskopiju radili točno na termin, znači sad u nedjelju i onda svaka dva dana. Mogu ti je napraviti jedino ako si malo otvorena. Pregled je takav da ti gurnu malu metalnu šuplju šipkicu i kroz tu šipkicu ti gurnu aparatić sa svjetlom da pogledaju boju plodne vode. Meni nije bilo bolno, možda mrvicu, ali stvarno ništa strašno. Vjerojatno ovisi tko ti od doktora to radi, netko je grublji, netko nježniji... ma nisam ni ja znala...
zebrica
Evo, meni probali prošli tjedan, ali sam bila tak zatvorena, da nisu uspjeli.. Ak ne krene neš sutra, vjerojatno će mi gledati u četvrtak - dakle krenu od 39 tjedna.
Meni ctg nije baš bio dobar prošli tjedan, pa mi je gledala protoke. Moja djeca ne vole ctg, pa divljaju za vrijeme istih pa imaju povišene otkucaje srca (P je bila ista kao sada D.) Ali protoci su bili super i rekla je da je glava dolje i da je srce ok.. Eto.. Ali mi nije radila procjenu veličine ni niš. Tak da i dalje ne znam koliko je dijete.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Drage moje, nadam se da će vam bebice brzo van i da ćete imati brz i lagan porod. Sve će biti u redu i nemojte se uzrujavati! Imate podršku svih nas!
Drage moje, nadam se da će vam bebice brzo van i da ćete imati brz i lagan porod.Sve će biti u redu i nemojte se uzrujavati! Imate podršku svih nas!
Hvala puno
Ja se ne bojim poroda, ja mu se radujem. (koliko god to možda čudno zvučalo)..
Draga moja od srca ti zelim brz i bezbolan porod
Iskrice, ni ja se ne bojim poroda - kad neznam kaj me čeka... samo jedva čekam da to sve prođe... Ovo isčekivanje iz dana u dan kad prođeš termin je grozno... stalno osluškujem i nadam se da je krenulo... ali u mom slučaju još ništa...
Tebi je termin danas, jel ima kakvih naznaka da bi moglo krenuti?
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Aha, otvorena sam prst pa bi onda i mogli mi to radit?? Ajde curke jos malo
Hvala a kad je tebi termin??
Aha, otvorena sam prst pa bi onda i mogli mi to radit?? Ajde curke jos malo
Hvala a kad je tebi termin??
kad je tebi ono termin???
ne boj se pregleda plodne vode... to bi ja protumacila da je isto kao i kad ti recimo rade papa test... nista strasno..
Laura 21.08.2014 :-*
zebrica
Ako si otvorena mogli bi ti raditi... Meni je termin prošao, bio u u nedjelju... tebi?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji