Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    19. Listopad 2014. 14:58

Znaci cure nemaš bas pomoci oko tog nespavanja, vec sam smjesna sama sebi , ponoci hodam po kuci i ujutro onda zaspim pa mi se čude zašto spavam do 12 
    Iskrice nekoj bit tuzna, opusti se jos malo izdrži 

zebrica

Pilici
    19. Listopad 2014. 17:19

Haha draga moja dada, ista priča kod mene  

Kad ti trebaš rodit?

Dada32
    19. Listopad 2014. 17:46

Zebrica

Haha draga moja dada, ista priča kod mene  

Kad ti trebaš rodit?

4. 11.  A ti?
    Ma, nesanica mi je još najmanji problem. Ostali sustavi su mi u raspadu... 
    Više se ne bojim da neću prepoznati trudove, nego da ću reći "hvala Bogu" dok krenu...samo da me prestanu zglobovi boljeti/noge naoticati/prištevi skakati/gljivice napadati/žgaravica peći ... itd.
    Aonda dok to sve ode, lako za nesanicu, bit ćemo bebi i ja skupa budni. 

zebrica

LuKi5
    19. Listopad 2014. 21:44

Mene su natecene noge zaobisle u trudnoci al su zato nakon poroda, u bolnici bile troduple.

14.06.2014. L ♥

Pilici
    20. Listopad 2014. 06:24

Meni je 12.11, zgaravica mi se  malo smirila, leđa i dalje navecer dosta bole, a naotecenost mi je mozda tu i tamo prisutna. 
    Danas sam se naspavala u komadu, sa samo dva budenja za piskit 

zebrica

Dada32
    20. Listopad 2014. 07:47

Ajme, LuKi, pa kak' NAKON poroda? Od čega? A kažu da ti otoci poslije poroda odu, tj. da svu tu vodu onda ispiškiš...  

Zebrice onda ćemo mi navijati jedna za drugu između 4. i 12. ... eto, i tebi se spavanje nešto popravlja, baš mi je drago 

LuKi5
    20. Listopad 2014. 09:02

Dada, meni se to pojavilo od konstantnog ustajanja, vjerojatno pomijesano sa umorom I nespavanjem. Noge su me pekle koliko su bile natecene, a u trudnoci mi uopce nisu bile pa sam se sve ponadala da ce me izbjec.

14.06.2014. L ♥

Masha2
    20. Listopad 2014. 10:34

Jučer bio termin, ništa se ne događa... Postajem nervozna, pogotovo jer je mala od početka po uzv na +1, +2 dana, dakle to je to... Nitko mi ne može prodati foru da su mi fulali termin 
    Stalno se trzam na sve "čudno", a zapravo već počinjem umišljati... Jooooooj ajde bebo van da se upoznamo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI