Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    19. Listopad 2014. 14:58

Znaci cure nemaš bas pomoci oko tog nespavanja, vec sam smjesna sama sebi , ponoci hodam po kuci i ujutro onda zaspim pa mi se čude zašto spavam do 12 
    Iskrice nekoj bit tuzna, opusti se jos malo izdrži 

zebrica

Pilici
    19. Listopad 2014. 17:19

Haha draga moja dada, ista priča kod mene  

Kad ti trebaš rodit?

zebrica

LuKi5
    19. Listopad 2014. 21:44

Mene su natecene noge zaobisle u trudnoci al su zato nakon poroda, u bolnici bile troduple.

14.06.2014. L ♥

Pilici
    20. Listopad 2014. 06:24

Meni je 12.11, zgaravica mi se  malo smirila, leđa i dalje navecer dosta bole, a naotecenost mi je mozda tu i tamo prisutna. 
    Danas sam se naspavala u komadu, sa samo dva budenja za piskit 

zebrica

Dada32
    20. Listopad 2014. 07:47

Ajme, LuKi, pa kak' NAKON poroda? Od čega? A kažu da ti otoci poslije poroda odu, tj. da svu tu vodu onda ispiškiš...  

Zebrice onda ćemo mi navijati jedna za drugu između 4. i 12. ... eto, i tebi se spavanje nešto popravlja, baš mi je drago 

LuKi5
    20. Listopad 2014. 09:02

Dada, meni se to pojavilo od konstantnog ustajanja, vjerojatno pomijesano sa umorom I nespavanjem. Noge su me pekle koliko su bile natecene, a u trudnoci mi uopce nisu bile pa sam se sve ponadala da ce me izbjec.

14.06.2014. L ♥

Masha2
    20. Listopad 2014. 10:34

Jučer bio termin, ništa se ne događa... Postajem nervozna, pogotovo jer je mala od početka po uzv na +1, +2 dana, dakle to je to... Nitko mi ne može prodati foru da su mi fulali termin 
    Stalno se trzam na sve "čudno", a zapravo već počinjem umišljati... Jooooooj ajde bebo van da se upoznamo 

Iskrica1347
    20. Listopad 2014. 11:33

Masha - ooooo kako te razumijem... Meni je prema uzv čak trebala doći 5 dana ranije, a sada evo već brojim 5 dana u plusu.. Izludit ću.. Osjećam se ko da sam maratonac i taman mi pred cilj netko pomakne ciljnu stazu još 500 m, pa još 500 m, pa još 500 m....

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.