Znaci cure nemaš bas pomoci oko tog nespavanja, vec sam smjesna sama sebi , ponoci hodam po kuci i ujutro onda zaspim pa mi se čude zašto spavam do 12
Iskrice nekoj bit tuzna, opusti se jos malo izdrži
zebrica
Haha draga moja dada, ista priča kod mene
Kad ti trebaš rodit?
zebrica
Mene su natecene noge zaobisle u trudnoci al su zato nakon poroda, u bolnici bile troduple.
14.06.2014. L ♥
Meni je 12.11, zgaravica mi se malo smirila, leđa i dalje navecer dosta bole, a naotecenost mi je mozda tu i tamo prisutna.
Danas sam se naspavala u komadu, sa samo dva budenja za piskit
zebrica
Ajme, LuKi, pa kak' NAKON poroda? Od čega? A kažu da ti otoci poslije poroda odu, tj. da svu tu vodu onda ispiškiš...
Zebrice, onda ćemo mi navijati jedna za drugu između 4. i 12. ... eto, i tebi se spavanje nešto popravlja, baš mi je drago
Dada, meni se to pojavilo od konstantnog ustajanja, vjerojatno pomijesano sa umorom I nespavanjem. Noge su me pekle koliko su bile natecene, a u trudnoci mi uopce nisu bile pa sam se sve ponadala da ce me izbjec.
14.06.2014. L ♥
Jučer bio termin, ništa se ne događa... Postajem nervozna, pogotovo jer je mala od početka po uzv na +1, +2 dana, dakle to je to... Nitko mi ne može prodati foru da su mi fulali termin
Stalno se trzam na sve "čudno", a zapravo već počinjem umišljati... Jooooooj ajde bebo van da se upoznamo
Masha - ooooo kako te razumijem... Meni je prema uzv čak trebala doći 5 dana ranije, a sada evo već brojim 5 dana u plusu.. Izludit ću.. Osjećam se ko da sam maratonac i taman mi pred cilj netko pomakne ciljnu stazu još 500 m, pa još 500 m, pa još 500 m....
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji