Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha2
    20. Listopad 2014. 11:56

Iskrice ti si barem već jedno rodila pa znaš otprilike što te čeka, mada je meni zapravo tako svejedno, samo da već jednom krene i nek je vade van milom ili silom!
    Najgore što su mi se sve trudničke tegobe zapravo smirile ovih zadnjih dana... Spavam ko top, uopće se više ne budim noću, noge mi više nisu tako oteknute, sve se obrnulo, osim što je trbuh veliki! Jel se tebi spustio trbuh? Meni nimalo, i dalje se gnijezdi i gura pod rebrima....

Iskrica1347
    20. Listopad 2014. 12:09

A prema nekima je, prema nekima nije.. Meni se čini da mi se spustio.. Mene prepone bole sve više, mjehur mi je non stop pun, BH su se učestalile, ali još uvijek to niš nije to... To kaj sam već rodila ti niš ne znači - jedino kaj znam da boli. Ali to sam znala i prije prvog puta - mislim to sam očekivala. A kao i svaka trudnoća, tak je i svaki porod drugačiji - možda će me sada boljeti više, možda manje, možda ne dočekam svoje trudove neg me induciraju (u sri ak ne rodim prije ću to ozbiljno pitati), možda završim na carskom (kojeg me 10× više strah od "običnog" poroda).... Nikad ne znaš. Ja isto - samo hoću da krene i da se sve završi. Već mi je dosta samilosnih pogleda (znam da su iz dobre namjere, ali trenutno me sve živcira 5puta više nego inače).... Malo mi fali da postanem užasno bezobrazna...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    20. Listopad 2014. 12:11

evo iskrice sad ce to... znam jako dobro kako ti je jer ako pamtis moju situaciju da je mala kasnila 13 dana onda kuzis da te kuzim...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

Masha2
    20. Listopad 2014. 12:25

Iskrice ti si u vinogradskoj? Mene su u petrovoj sutra naručili za ctg a u četvrtak na pregled "pa ćemo se dogovoriti za dalje". A sve se nekako nadam da neću dočekati taj pregled u četvrtak. Ma ti ćeš roditi ovaj tjedan!

Masha2
    20. Listopad 2014. 13:16

mamice koje ste rodile, jesu vam se bebice smirile pred porod? Svugdje čitam da je normalno da se beba umiri prije nego krenu trudovi, ali ova moja luda kao i inače.
    Meni su se sve tegobe smirile, osim što mi je stalno vruće, ali to pripisujem kilama, hahaha. Jedino što se javilo jest nervoza, pogotovo što 10x na dan moram odgovarati na jedna te ista pitanja.. Uh!

LuKi5
    20. Listopad 2014. 13:30

Ja mislim da to zavisi od bebe do bebe. Moj je ludovao tokom poroda. Mlatio na sve strane. :)

14.06.2014. L ♥

Iskrica1347
    20. Listopad 2014. 14:43

Masha - moja prva je mene isto lupala i tijekom poroda. Moje cure ne vole ctg baš previše. Moja se smirila samo utoliko što se rjeđe javlja tijekom cijelog dana, već je više "koncentrirano" javljanje u određenim periodima...
    Mmama - ustvari nije čak ni toliko stvar u preponama koliko mi se zna dogoditi da mi se baš "zasjedne" na mjehur, pa me boli pipica...
    Tina - znam da znaš...
    Apropos onog dijela da ću biti bezobrazna - rečeno učinjeno, jadan moj tatica, dobio je porciju kad me pitao jel se što događa... Odmah mi je bilo žao i odmah sam se ispričala, ali baš sam se u sekundi istresla. Svekrvi se skoro nisam javila na telefon... Prestala bih se javljati kad bih znala da onda neće pretpostaviti da sam u bolnici... Ja ne kužim te roditelje - kaj fakat misle da im ne bih javila. Ak zbog ničeg drugog zato kaj mi netko mora starije dijete preuzeti... Znam ja da imaju najbolje namjere, ali fakat mi sad trenutno sve diže tlak.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

pčelica9
    20. Listopad 2014. 15:32

Moj se nije nis smirio pred porod, a nije se ni spustio. Ali svejedno su me ulovili trudovi i morao ga je doktor rucno gurati prema dolje jer se malac bas nikako nije dao. 

Pilici
    20. Listopad 2014. 15:45

Dada dogovoreno 
    Luki koliko nakon poroda ti se to oticanje smirilo?
    Iskrice držimo ti palceve da čim prije krene.
    Pcelice jel to jako boli kad ti doktor gura bebu da se spusti, sad pred porod imam sto i jedno pitanje  , koliko je trebalo da se spusti??

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.