Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Listopad 2014. 12:59

Iskrice... držim fige da je krenulo :D možda, baš kao što kaže zebrica je to to 

Pilici
    17. Listopad 2014. 15:26

Super, brzo je bilo gotovo nije bila gužva, otvorena i dalje 1,5 cm, beba ima 3314g i kontrola za dva tjedna .kaf ides opet na kontrolu??sad svaka dva dana??i jel ima sta s trudicima ??

zebrica

Iskrica1347
    17. Listopad 2014. 15:45

Pa ak se niš ne dogodi onda tek u srijedu na pregled trebam doći. Moja ima 3600 g. Komad bebe. Pa leđa boljuckaju, ona je aktivna.. Sve ćešće pređe sa leđa na trbuh, ali još uvijek mi se ne čini da je to to (nije niš pravilno). Prozori oprani, ručak samo što nije gotov, kada više manje izribana (trebala bih je više ribati, ali nemam trenutno vremena jer moram po malu u vrtić za 10 min). Sad operem suđe i gibam po malu. Onda bum malo chill-ala u parku sa njom, a za dalje bumo vidli. Mislim da bu se gospodin muž moral malo žrtvovati večeras

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Pilici
    17. Listopad 2014. 20:06

Iskrice ima kakvih promjena??

zebrica

Iskrica1347
    17. Listopad 2014. 22:06

Još niš.. Krene pa stane..Ja sam još uvijek puna nade da će uskoro neš konkretnije krenuti.

Pilici
    19. Listopad 2014. 13:04

Trudnice pred porod, kako se borite sa nesanicom? Imate li ju, dali puno sanjate..? 
    Nemogu se nikako naspavat tj zaspat cvrsto i skoro svaku noc sanjam nesto. Puno se budim a ako zaspim malo jače to je tek pred samo jutro.

zebrica

LuKi5
    19. Listopad 2014. 13:34

Nazalost kod toga nema neke pomoci. Neki kazu kao da etericno ulje lavande pomaze oko opustanja I spavanja aki meni nis nije pomoglo. Imala sam sarolike I vrlo intenzivne snove. I isto bi se najbolje naspavala tek pred jutro.

14.06.2014. L ♥

Iskrica1347
    19. Listopad 2014. 13:54

još sam tu..danas sam baš depresivna. Imam osjećaj da nikad neće to dijete van. Stalno imam nekakve lažnjake i brijem da ću na kraju završiti pod doktorskim nožem. I to me prilično uzrujava....
    Što se tiče spavanja - ja isto sanjam gluposti, ali ustvari rijetko jer se budim svakih sat i pol pa baš i ne stignem puno sanjati - stalno moram na wc.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.